to straszne co Ci ten lekarz powidział o Kubusiu! Że też tacy leczą ludzi! Nawet zwierząt tnie powinni
 to straszne co Ci ten lekarz powidział o Kubusiu! Że też tacy leczą ludzi! Nawet zwierząt tnie powinni  
 Serio nie ma u Was ginekologów? Tu całe mnóstwo przyjmuje i idzie się i nie ma problemu.
Ja chodziłam prywatnie,ale ta ginekolog pracuje też w szpitalu i co drugą wizytę miałam gratis, bo chodziłam do szpitala i tam mi robiła usg, praktycznie bez kolejek.
kilolek, wiesz, aż mi się nie chce wierzyć,że trzy kobiety i żadna nie potrafi się normalnie zająć dzieckiem
 Ja tam nie wiem, co moja mama wyprawia z Zuzą
  Ja tam nie wiem, co moja mama wyprawia z Zuzą  , ale takich historii,że jej nie karmi to na pewno nie było.  A widelec jej daje, bo ja tak samo cieszy,że Zuza robi się samodzielna.
 , ale takich historii,że jej nie karmi to na pewno nie było.  A widelec jej daje, bo ja tak samo cieszy,że Zuza robi się samodzielna.A sztućce kupiłam Zuzance w Ikei i jestem bardzo zadowolona z nich

) a ona rządzi się innymi prawami. W dodatku jako nauczyciel nie jestem na kodeksie pracy tylko na karcie nauczyciela,  a tam jest wiele rzeczy inaczej m.in. jest przepis o ttzw. "wyższej konieczności" i zasłaniając się tą ową "wyższą koniecznością" czyli dobrem szkoły mogą zrobić ze mną wszystko czyli tak naprawdę żadne przepisy wtedy nie obowiązują. Taki kruczek bardzo często wykorzystywany
 ) a ona rządzi się innymi prawami. W dodatku jako nauczyciel nie jestem na kodeksie pracy tylko na karcie nauczyciela,  a tam jest wiele rzeczy inaczej m.in. jest przepis o ttzw. "wyższej konieczności" i zasłaniając się tą ową "wyższą koniecznością" czyli dobrem szkoły mogą zrobić ze mną wszystko czyli tak naprawdę żadne przepisy wtedy nie obowiązują. Taki kruczek bardzo często wykorzystywany