ramonka, pewnie masz racje. Wczoraj maz sie zapytalk co moze zrobic zebym sie nie smucila. Zaproponowal nawet zebym pojechala do Polski na chwile jesli chce. Bardzo mnie tym zaskoczyl, bo wiem,ze nie chcialby tutaj zostac sam, tym bardziej,ze umarlby ze strachu o mnie. Dla mnie liczy sie,ze zaproponowal

Musze sie jakos pozbierac. Nie chce sie uzalac nad soba. Musze sie jakos trzymac w dobrym nastroju. Chociaz za bardzo nie wiem jak. Pospiewam sobie troche, kiedys mi to pomagalo. Slyszalam,ze dzieci w brzuszku mamy bardzo lubia nawet gdy mama tylko nuci sobie.
Czas biegnie tak szybko. Juz za chwile bedzie kwiecien. Pojechalabym sobie do parku, ale ja dosc czesto siusiam, wiec pewnie mialabym problem, zadowole sie wiec ogrodem. Ja to mam rozrywki
[ Dodano: 2009-03-07, 23:32 ]
ramonka, moze moglabys mi pomoc dodac suwaczek? juz probowalam wiele razy, ale ciagle wyswietla mi sie Obrazek musi być typu JPG, GIF lub PNG i kompletnie tego nie rozumiem Wklejam link suwaczka i to nie wystarcza
[ Dodano: 2009-03-07, 23:55 ]
..
[ Dodano: 2009-03-08, 18:12 ]
ale dzisiaj ciszaaa Czerwcowki sa zajete najwidoczniej. Ja dzisiaj bylam na zakupach i od razu nastroj mi sie poprawil