Jednak dałam sobie spokój ze sprzataniem, byłam na zakupach i mam buty do slubu Są na 8 cm obcasie a kolor to perłowy beż, mają odkryte noski i klamrę. Nie są typowo weselne i strasznie mnie to cieszy.
asika ja też buty chcialam mieć " nieślubne" mialam problem bo moja sukienka byla czysto biala ze srebrnym a spodobaly mi sie buty pod kolor zlotego i.......i je kupilam z czego jestem strasznie zadowolona, i tak ich nie bylo widac bo suknie mialam z dlugim trenem a teraz spoko9jnie moge je nosić :)
Ja wlaśnie zajadam sie kolejnym kisielkiem :) nic mi przez gardlo nie przejdzie bo zaraz wymiotuje - tylko mleko i kisiel
Witam dziewczynki z rana!!!!
Wczoraj mialam trudnosci z wejsciem na neta grrrr i juz myslalam ze cos sie stalo, ale jak narazie jest oki
Ja dzis wstalam z bolem gardelka i tak sie zastanawiam czy cos moge wziac na garedelko w sumie to mam tylko hallsy i strepsil - ale nie wiem bo nic tu nie pisze moze wy cos wiecie ???
Pozdrawiam wszystkie ciezarowki dzis napewno malo nas bedzie na necie
[ Dodano: 2009-03-08, 10:12 ]
A i zapomnialam stawiamza 7 tydzien
a z usg wynika ze to dzie 7 tydzien i 4 dzien
PRZYJMIJ ŻYCZENIA KAŻDA BABO KOCHANA
OD DRUGIEJ BABY Z SAMEGO RANA.
NIECH DZIEŃ CAŁY BĘDZIE RADOSNY,
BĄDŹ ZDROWA BABO ABY DO WIOSNY!
SZCZĘŚCIA ŻYCZĘ TOBIE, SOBIE
I KOBIETOM NA CAŁYM GLOBIE!
BY MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY,
A NAS CHŁOPY WYRĘCZYLI!
MY DZIŚ DRINKI I KAWECZKI
NASZE ŚWIĘTO DZIŚ BABECZKI!
asika no wlasnie ja nie mialam na poczatku wcale mdlości , a teraz caly czas, rano zjadlam bananka i serek i skończylo sie na ubikacji więc musialam kisielek zjesc żeby cokolwiek miec w brzusiu, teraz zjadlam kopytka i narazie spokój lekarz mówi, że czesto u kobiet przed porodem zaczynaja występować wymioty, ale ja też sie jeszcze nie szykuje, wiec mysle, że to zbyt szybko, zobaczymy co mi powie w srode bo mam zanieść mu wyniki badać i zobaczy czy leki na podtrzymanie coś dają