Dziewczyny wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
adka ja od zawsze planowałam taką sesje a moja znajoma robi piękne zdjecia.Na pewno się pochwalę.Sesję będę miała za tydzień.Widze że u ciebie ciężkie noce.Ja na razie odpukać drugą noc spałam jak dziecko ale te poprzednie noce były tragiczne.Tylko że u mnie mniej dokuczały mi dolegliwości a bardziej nie mogłam spać bo za dużo myślę
FioletowaAnia kurcze ty już 37tc.Ale ci zazdroszczę jesteś o krok bliżej do szczęścia
ejustysia ja muszę szlafrok kupowac na dziale dziecięcym.Ten co mam jest na 13-14lat
i spokojnie do niego wchodze tylko że jest już bardzo zniszczony.Na targu upatrzyłam sobie już taki cienki na wiosnę też dziecięcy
Dora super że u was juz lepiej.już niedługo.Fajnie że przynajmniej masz laptopa w szpitalu.
My wczoraj byliśmy w Tesco kupiliśmy trochę kosmetyków,body i akcesoria dla synka.ale jeszcze trochę nam brakuje.Za ok tydzień jedziemy pooglądać wózki może już kupimy.No i jeszcze materac do łóżeczka,kocyki bo mam tylko jeden no i parę rzeczy.No i w czwartek idziemy zamówić nową sofę do pokoju.Tak że wydatki spore nas jeszcze czekają.
A dzisiaj nie muszę gotować bo idziemy na obiadek do teściów.a po południu do znajomych na kawkę
[ Dodano: 2009-03-08, 11:46 ]
Fioletowa Ania, nie wiem jak jeste zjedzeniem chyba nie można ale pić można na pewno.Moja koleżanka która niedawno rodziła radziła by wziąć kilka butelek wody bo ona i jej mąż spijali ją litrami
[ Dodano: 2009-03-08, 12:22 ]
ja zmykam