a ja narazie tylko prawie wymiotuje... /nie wiem co gorsze / a nie wiecie czy mozna sledzie w oleju z cebula jesc?? jedni mowia ze tak inni ze nie a taką mam chec...
Czesc Sabcia, takie fa pa z tym że nikt nie odpisał ja już ci kochana pisze :) a więc bierz tylko hallsy w strepsils moga być jakieś składniki nieodpowiednia dla I trymestru. Jeszcze dobre są Tantumverde!!! Przecież wiesz że i tak cię kochamy
magduś81, dzieki wielkie Kochana jestes!!!! An Tobie chyba niedlugo okienko przeskoczy
Nie jestem zla na was ale nie chce zeby mnie jakas paskuda dopadla nie teraz .....
Oki Kochane ja mykam do pracki Buziaczki Kochane dla Was i brzusiow
Witam i dołączam sie do tematu
mam termin na 21 październik a ciąże znosze jako tako..... Mdłości oczywiscie sa ale bez wymiotowania na szczescie no i oby tak dalej....
jak tam po weekendzie, ja to wczoraj cały dzień jakaś taka słaba byłam i nie miałam ochoty na jedzenie , dziś co prawda tez jest tak samo , ale musiałam wstac Alę do szkoły zawieść i do pracy przyjść i tak troszke mnie w brzuchu wierci i mdli
AsiaNL, witamy i zapraszamy do nas ja z usg tez mam termin na 21 pazdziernika i jeszcze jedna dziewczyna takze jestesmy trzy w tym gronie na ten sam dzien
Do uslyszenia pozniej ide juz do tej pracy....