z tymi chłopakami to ciężko jest tym bardziej że Filip to chyba przyzwyczajony do spacerów był, ale jeszcze chwilę i bedziesz z obydwoma spacerować
No i mam nadzieje zę kolki szybko miną i nie będzie juz po nich śladu
tak sbie teraz patrzę na suwaczek Maluszka a on już prawie trzy tygodnie ma ale ten czas leci
ploya, cześć
co u mnie? godzina W. nadchodzi wielkimi krokami, torba juz spakowana, jeszcze kilku rzeczy brakje ale takich co używam na codzień czyli dow. osbisty, karta ciąży ipt ale mam w torbie listę zrobioną co jeszcze do niej muszę dopakować
No i dzisiaj mnie skurcze przed 7 obudziły ale na szczęście przechodzą i są nieregulrne. Juz mój W. do pracy nie chciał iść i że ze mną zostanie ale poszedł i ma być pod telefonem jakby co
A tak poza tym to dobrze - juz nie mogę sie doczekać
a jakby sie nic nie działo to w czwartek jeszcze mam wizytę u gin.
[ Dodano: 2009-03-10, 09:24 ]
cyn.inspiration dokładnie takcyn.inspiration,nie masz co czytac forum na temat porodow bo kazdy inaczej to przechodzi
najlepiej to jakąś książkę sobie weź i poczytaj jak to wygląda od strony fizjologicznej , co cię czeka i co będzie po sobie nastepowało. Jakie są fazy porodu, jak je rozróżńić i co je odróżnia i najważniejsze jak sobie pomóc.
Wiedza jest najlepszym lekarstwem na strach - tak nam mówiła położna