Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 mar 2009, 14:40

zdjecie rzeczywiscie super i glosik oddany :)
Nasz glosik tez masz :-)
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-03-11, 13:45 ]
wreszcie moge wyzucic z szafy biustonosze namioty :-D
:-D :-D :-D

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 mar 2009, 14:46

no wlasnie.. cos ostatnio cicho na tym naszym forumie... :ico_noniewiem:

my juz po spacerku, maly tradycyjnie kima sobie w wozku.. a ja rozmrazam mieso na kolacje... dzisiaj tak wczesnie, bo bede musiala je dluuugo gotowac, z 3-4 godziny na wolnym ogniu (dzisiaj mamy gicz jagnieca), nie wiem jeszcze co z tego zrobie.. albo curry, albo po marokansku z kasza kuskus... bede sie bawic z tym pozniej :-)

dzisiaj widzialam 2 jaszczurki - takie male zielone, ktore "przylepiaja sie" do scian, smieszne sa, bo mysla, ze nikt ich nie widzi (zielone na bialym :-D) :ico_puknij: :-D a jak sie do nich zblizysz, to tak szybko uciekaja, ze szok.. nawet szybciej niz karaluchy :-D ...ale podejrzewam, ze Majka jest i tak szybsza od nich :-D :-D hehe

;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 mar 2009, 15:11

Noooo, taki jaszczur (dokladnie zmija zygzakowata) ugryzl kiedys mojego psiura w pysk - to byl ulamek sekundy... psu spuchl pysk i musial dostac surowice...

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 mar 2009, 15:14

Witam

Na poczatek wszystkiego najlepszego dla naszych malych solenizantek dla Su :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: i dla Paulinki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort: rosnijcie zdrowo

Iwona H tez oddalam glosik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A u nas ciezko, wczoraj na wieczor maly ta wiszczal, ze nei mozna bylo go uspokic, spal nawet znosnie, przebudzil sie o 1 dostal butl ei spal dalej.
Potem o 6 sie rozplakal i nic nie pomagalo, musialam wziac go na rece i kolysac i sie uspokoil, ale jak tylko chcialam go odlozyc do lozeczka to sie budzil i wiszczal wiec jak tylko znow przysnal to poszlam z nim do sypialni i spal u mnie na rekach i wstalismy o 7.45
Dzis tez jest marudny, ale sie bawi, ma takie napady placzu, chyba zabki ida, bo jak posmaruje zelikiem to przestaje krzyczec.
Lekarka mowila, ze prawie je widac, ale co z tego jak my juz sie tyle czasu meczymy :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 mar 2009, 15:17

Na poczatek wszystkiego najlepszego dla naszych malych solenizantek dla Su i dla Paulinki rosnijcie zdrowo

czesc, dzieki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
u nas ciezko, wczoraj na wieczor maly ta wiszczal, ze nei mozna bylo go uspokic, spal nawet znosnie, przebudzil sie o 1 dostal butl ei spal dalej.
Potem o 6 sie rozplakal i nic nie pomagalo, musialam wziac go na rece i kolysac i sie uspokoil, ale jak tylko chcialam go odlozyc do lozeczka to sie budzil i wiszczal wiec jak tylko znow przysnal to poszlam z nim do sypialni i spal u mnie na rekach i wstalismy o 7.45
widze, ze podobnie jak u mnie - mala od dluzszego czasu budzi sie miedzy 1:00 a 3:00 i dostaje jesc, a potem i tak budzi sie miedzy 5:30 a 6:30 :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: nie wiem co jej sie poprzestawialo, ale zaczyna mnie to meczyc... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

i smieszne jest to okreslenie "wiszczy", znaczy, ze marudzi, czy krzyczy, czy co konkretnie??? bo ja je pierwszy raz od Ciebie slysze... tak jak "piki" Margarity...

co do zabkow - jesli lekarz mowi, ze sa juz blisko, to tera bedzie juz tylko z gorki...

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 mar 2009, 15:22

wszystkiego najlepszego dla naszych malych solenizantek dla Su :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: i dla Paulinki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort:
tez oddalam glosik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 mar 2009, 15:22

widze, ze podobnie jak u mnie - mala od dluzszego czasu budzi sie miedzy 1:00 a 3:00 i dostaje jesc, a potem i tak budzi sie miedzy 5:30 a 6:30 :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: nie wiem co jej sie poprzestawialo, ale zaczyna mnie to meczyc... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
mnie troche tez, ale co zrobic, u nas to jest juz od paru tygodni,a jeszcze w styczniu przesypial nam cale nocki, budzi sie o 5,6 na mleczko
i smieszne jest to okreslenie "wiszczy", znaczy, ze marudzi, czy krzyczy, czy co konkretnie??? bo ja je pierwszy raz od Ciebie slysze...
placze przerazliwie, jakby kto ze skory obdzieral, u nas to normalne slowo w Suwalkach :ico_oczko:
co do zabkow - jesli lekarz mowi, ze sa juz blisko, to tera bedzie juz tylko z gorki...
oby oby kochana, bo ja sie wykoncze przez te zabki

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 mar 2009, 15:25

Różnie to z tym bywa, nie raz długo się przebijają. U nas pediatra już dawno mówiła,że dziąsełka są spulchnione a ząbków ani nie widać ani nie słychać.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 mar 2009, 15:28

Pati85, wspolczuje... ale na pocieszenie powiem Ci, ze kazda z nas to czeka (niektore juz to przeszly.. przynajmniej poczatek), miejmy nadzieje, ze niedlugo sie to skonczy :ico_sorki:

Gie, Pati zawsze uzywa slowa "wiszczy" :-D
wlasnie tez mialam zapytac, co to konkretnie znaczy... bo wczesniej sie z tym nie spotkalam... domyslam sie, ze chodzi o plakanie/krzyk/marudzenie...

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 mar 2009, 15:29

IWONA - sypiesz dzisiaj tylko ikonkami... :ico_placzek:
mnie troche tez, ale co zrobic, u nas to jest juz od paru tygodni,a jeszcze w styczniu przesypial nam cale nocki, budzi sie o 5,6 na mleczko
no byl czas, ze moja przesypiala bez smoka 11 godzin, a teraz takie cyrki... :ico_olaboga: :ico_olaboga:
placze przerazliwie, jakby kto ze skory obdzieral, u nas to normalne slowo w Suwalkach
ok, przyjmuje do slownika ;)
oby oby kochana, bo ja sie wykoncze przez te zabki
dacie rade, smaruj malemu zelikiem, bo to przynosi ulge, ani sie obejrzysz, a juz wyskocza mu perelki malutkie... a potem, to juz takie wielkie zebalki jak widzialam na filmiku z Emilka jakis czas temu... no niesamowite byly te ząbki... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Moja Su ciagle ma takie male wypierdki...

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”