zdjecie rzeczywiscie super i glosik oddany :)
Nasz glosik tez masz

[ Dodano: 2009-03-11, 13:45 ]
wreszcie moge wyzucic z szafy biustonosze namioty![]()

Na poczatek wszystkiego najlepszego dla naszych malych solenizantek dla Su i dla Paulinki rosnijcie zdrowo
widze, ze podobnie jak u mnie - mala od dluzszego czasu budzi sie miedzy 1:00 a 3:00 i dostaje jesc, a potem i tak budzi sie miedzy 5:30 a 6:30u nas ciezko, wczoraj na wieczor maly ta wiszczal, ze nei mozna bylo go uspokic, spal nawet znosnie, przebudzil sie o 1 dostal butl ei spal dalej.
Potem o 6 sie rozplakal i nic nie pomagalo, musialam wziac go na rece i kolysac i sie uspokoil, ale jak tylko chcialam go odlozyc do lozeczka to sie budzil i wiszczal wiec jak tylko znow przysnal to poszlam z nim do sypialni i spal u mnie na rekach i wstalismy o 7.45
mnie troche tez, ale co zrobic, u nas to jest juz od paru tygodni,a jeszcze w styczniu przesypial nam cale nocki, budzi sie o 5,6 na mleczkowidze, ze podobnie jak u mnie - mala od dluzszego czasu budzi sie miedzy 1:00 a 3:00 i dostaje jesc, a potem i tak budzi sie miedzy 5:30 a 6:30![]()
![]()
nie wiem co jej sie poprzestawialo, ale zaczyna mnie to meczyc...
![]()
placze przerazliwie, jakby kto ze skory obdzieral, u nas to normalne slowo w Suwalkachi smieszne jest to okreslenie "wiszczy", znaczy, ze marudzi, czy krzyczy, czy co konkretnie??? bo ja je pierwszy raz od Ciebie slysze...
oby oby kochana, bo ja sie wykoncze przez te zabkico do zabkow - jesli lekarz mowi, ze sa juz blisko, to tera bedzie juz tylko z gorki...
no byl czas, ze moja przesypiala bez smoka 11 godzin, a teraz takie cyrki...mnie troche tez, ale co zrobic, u nas to jest juz od paru tygodni,a jeszcze w styczniu przesypial nam cale nocki, budzi sie o 5,6 na mleczko
ok, przyjmuje do slownika ;)placze przerazliwie, jakby kto ze skory obdzieral, u nas to normalne slowo w Suwalkach
dacie rade, smaruj malemu zelikiem, bo to przynosi ulge, ani sie obejrzysz, a juz wyskocza mu perelki malutkie... a potem, to juz takie wielkie zebalki jak widzialam na filmiku z Emilka jakis czas temu... no niesamowite byly te ząbki...oby oby kochana, bo ja sie wykoncze przez te zabki
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość