Tak mi się przypomniało- pisałyście o przeczuciach odnośnie płci dzidziusia. Ja jak byłam w ciąży z Kingą, to na 100% byłam pewna, że będzie chłopczyk. A teraz odwrotnie- dziewczynka na 100 %. Nie wierzę w swoje przeczucia, albo muszę brać je dokładnie odwrotnie. Imię dla chłopca miałam już wybrane, zanim poznałam Grześka, a dla dziewczynki- podałam kilka propozycji dla G. a on miał wybrać. I taki był jego wybór imienia - właściwie mój
Kinga bawi się sama, ale często sprawdza, czy jestem gdzieś blisko. Najlepiej jej jest być w tym samym pokoju, co ja.
to zaraz cos z tym suwaczkiem bede musiala zrobic, nie wiem dlaczego tak sie stalo
Ja wlasnie polozylam 2gi raz Asie, bo dzisiaj cos w nia wstapilo i jest strasznie nieznosna , nie wiem czy zasnie, ale niech chociz polezy z 5 min. i da mi odsapnac
Aniu wielkie dla Kindusi, to musialo slodko zabrzmiec, jak Ci tak powiedziala
Ja tez, Asia wykapana zasypia, ale jakas cisza w pokoju, wiec moze juz spi, zaraz pojde sprawdzic
[ Dodano: 2008-03-29, 19:57 ]
Asia mi padla i juz spi, moe nie bedzie tak zle z tym nowym czasem, skoro na nowy jest teraz 21 to moze pospi mi do 7 jutro