Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 mar 2009, 12:25

Pati85, :ico_sorki: dzieki.. nie ma to, jak pic wirtualna herbate na forum :-D
a jak :ico_haha_01: szkoda, ze nie mozemy jej wypic w rzeczywistosci :-/

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 mar 2009, 12:27

PATI - niezle pospal... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

hhehheee, smiac mi sie chce, bo takie pustki byly na forum, a teraz - prosze... sa plusy tego, ze nasi faceci sa tacy durni... zebralysmy sie do kupy i znowu mamy wene do pisania... szkoda tylko, ze piszemy o takich przykrych rzeczach...

MARGARITA - gdzie jestes????? :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 mar 2009, 12:29

ja dziekuje, wlasnie zrobilam sobie kawke... ;)
ja w ogoel kawy nie pije, nie lubie :-D
ale jak tylko przyjdzie moja kolej, to Mu powiem, zeby Mu ta cycasta siksa ugotowala :-D :-D :-D :-D :-D
o nie moge, norlanie az sie zasmialam wglos, dobra jestes, Ty to zawsze mnie rozsmieszysz :-D :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-03-12, 11:32 ]
hhehheee, smiac mi sie chce, bo takie pustki byly na forum, a teraz - prosze... sa plusy tego, ze nasi faceci sa tacy durni... zebralysmy sie do kupy i znowu mamy wene do pisania... szkoda tylko, ze piszemy o takich przykrych rzeczach...
no niestety, ale oni sami doprowadzaja do tego, zawsze znajdzie sie cos.........

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 mar 2009, 12:36

ja w ogoel kawy nie pije, nie lubie
ja jedna dziennie pije w pracy... tzn. rozpuszczalna z cukrem i smietanka... mielonej nie jestem w stanie przelknac... bllleee...
o nie moge, norlanie az sie zasmialam wglos, dobra jestes, Ty to zawsze mnie rozsmieszysz
ciesze sie :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 mar 2009, 12:39

ja jedna dziennie pije w pracy... tzn. rozpuszczalna z cukrem i smietanka... mielonej nie jestem w stanie przelknac... bllleee...
rozpuszczalna tez kiedys pilam, tzn moge wypic,ale nie przepadam ogolnie, a mielonej to tak samo jak Ty, fuuuuujjjjjjjjjjjjjj

a moj Skarbus lezy w lozeczku i spiewa i gada, az mi sie smiac chce

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 mar 2009, 12:41

Gie napisał/a:
norlanie

ale napisalam, ja jakas analfabetka sie robie
wyglada, jak ja bym to napisala...

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 mar 2009, 12:42

Pati85 napisał/a:
o nie moge, norlanie az sie zasmialam wglos, dobra jestes, Ty to zawsze mnie rozsmieszysz
" norlanie" ale napisalam, ja jakas analfabetka sie robie :ico_olaboga: :-D

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 mar 2009, 12:43

Gie, hehe dobre to haslo, zeby siksa z kompa ugotowala mu obiad ;-) pewnie strzeli focha, jak mu tak powiesz...

aha, w ramach "zemsty" (tak jak Gie ogladala zdjecia nagich facetow), to ja wczoraj powlaczalam wszystkie messengery, jakie mam i wszedzie bylam dostepna, a na skype nawet ustawilam sobie tryb "skype me" (czyli chetna do rozmowy)... aa no i jeszcze wczoraj do mnie moj ex zagadal, takze juz mi lepiej, troche sie odegralam... mimo, ze to tylko zwykle rozmowy byly, nie bede przeginac i flirtowac z innymi.. poza tym, nawet nie ,mam na to ochoty.

a kawka/herbatka lepiej by smakowala w realu... szkoda tylko, ze to niemozliwe :(

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 mar 2009, 12:43

wyglada, jak ja bym to napisala...
no wlasnie i dlatego zmienilam :ico_sorki:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 mar 2009, 12:44

jestem jestem
ale jakoś tak patrze na Majkę i widzę jego, poza tym przez łzy mało co widać.
No zasłużyli sobie na takie smarowanie ich.
Ja piję 2 kawy dziennie, jedną z fusami a drugą rozpuszczalna z mlekiem.
Ok. 13 ma przyjść do mnie moja przyjaciółka, to sobie pogadamy ;-)

P. z podtulonym ogonem, wątpię, w takich akcjach to zawsze on mnie atakuje, chyba wychodzi z założenia że najlepsza obrona jest atak.
Albo ja będę gadać i gadać a on rzuci jakieś jedno zdanie i na tym koniec.
Stwierdzi że sobie coś ubzdurałam i powie mi że mam nie popadać w paranoje.
Najgorsze jest to że oboje jesteśmy bardzo pewnie siebie i swego, no i oboje byliśmy zupełnie niezależni od kogokolwiek przed ciążą moją.
On wie że ja sobie dam zawsze radę, ale ja wiem że on tez sobie doskonale poradzi, ale czy będzie nama wtedy dobrze...

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”