Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 mar 2009, 12:51

siedze ledwo w pracy i sie zastanawiam jak wykombinowac kilka dni wolnego bo umre tutaj.... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

13 mar 2009, 13:16

Kobitki napewno podziele sie wrazeniami z pierwszego usg :-D

Lece ubierać mojego Zuziaczka, czekam na mojego M i jade :-D :-D

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

13 mar 2009, 14:50

witam

dziewczyny przepraszam ,że wczoraj nie było relacji , ale jestem tak zniesmaczona ta wizyta ,że nie chce mi się wspominac :ico_zly:

lekarz parodia ,
a więc jak weszłam to pan doktor zapytał czy wiem do jakiego lekarza przyszłam
mnie zamurowało :ico_szoking:
potem czym taki lekarz sie zajmuje :ico_szoking:
nastepnie jak sie o nim dowiedziałm , kto go polecił itakie tam (bardzo istotne sprawy , szczególnie dla mnie )
zapisał kiedy miałam ostatnią @ , i po tym wiadomo bylo ,że jestem w ciąży
zbadał pobieznie , stwierdził jest pani w ciąży , zero zainteresowania moim samopoczuciem , o ciśnieniu i takich tam pomiarach jak waga to juz wogóle nie wspomniał,
zaświadczenie o ciązy dla pracodawcy to on może wyda następnym razem (bo teraz chyba nie jestem , z tego tak wynika)
karte ciązy też założy następnym razem ,
i bardzo sie zainteresował gdzie i w jakim szpitalu rodziłam pierwsze dziecko , u jakiego lekarza itakie tam :ico_szoking:
nawet nie wyliczył kiedy ewentualnie może byc poród i wogóle brak słów ,

nadal nie wiem czy ciąża jest pojedyńcza czy mnoga , czy serce bije , nic :ico_placzek:

asika82 ma do ciebie wielka prośbe , jak mogłabyś się dowiedzieć gdzie przyjmuje doktor Jarosław Sprawka , może być prywatnie
kiedyś chodzilam do Centrum Medyczno-Diagnostycznego , ul. Sienkiewicza 54
była bym bardzo wdzięczna :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 mar 2009, 16:11

hej Dziewczynki
mam nadzieje ze sei nie gniewacie ze Was tak troszke podczytuje ale Asika to moja kolezanka i mocno Jej kibicuje wiec tak z czasu wpdam i czytam
wiolaw, widze ze tez jestes gdzies z naszych rejonow i szukasz lekarza wiec moge Ci polecic z pelna odpowiedzialnoscia dr Zydlewskiego on przyjmuje w siedlacach prywatnie wizyta kosztuje 50 zl ale na kazdej wizycie masz robione usg , badanie i wszytkie rzeczy , naprawde to super lakarz, a pracuje w minsku mazowieckim i garwolinie jakbys chciala u niego rodzic ,
to na tyle :-D
pozdrawiam wszytkie Mamusie :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
edulita

13 mar 2009, 17:24

wiolaw, - rzeczywiście wizyta nie do pozazdroszczenia, trzymaj się żabko napewno wszystko jest w porządku - ale szkoda ze lekarz Cię nie uspokoił i wogóle co innego niż Ty i maleństwo dla niego było jest ważne. Napeno znajdziesz jakiegoś porządnego lekarza który bedzie sie o was troszczył. Ja od 7 lat mam jednego i tego samego ginekologa i za nic w świecie bym go nie zmieniła - gdybyś mieszkała gdzieś w okolicy to bym Ci go szczerze poleciła.

[ Dodano: 2009-03-13, 16:25 ]
AsiaNL, - czekamy na relacje

Awatar użytkownika
wiolaw

13 mar 2009, 17:56

adka, a nie wiesz czy przyjmuje gdzies w garwolinie , bo ja tam bym miała najbliżej i z kąd on jest , bo nazwisko jakies takie znajome ?

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 mar 2009, 18:58

wiolaw, lekarz z serii "nonono nie lekarz" mam nadzieje że szybko znajdziesz innego gina i będziesz zadowolona!!!! Wiemile znaczy zadowolenie z wizyty u lekarza!!
Trzymaj się napewno z dzidziulką jest wszytsko dobrze!!!

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 mar 2009, 20:56

wiolaw, on przyjmuje w siedlcach nie wiem czy gdzies jescze przypuszczam ze nie bo on ma prywatny gabinet u siebie w domu a tak to ma dyzury w garwolinie i minsku mazowieckim,
a gzie bedziesz rodzila? bo ja dzisiaj bylam w garwolinie w szpitalu i musze powiedziedziec ze oddzial bardzo ladny , nie wchodzialam na sale ale tak korytarz i caloksztalt bardzo sympatyczny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: siedleckie szpitale to dziura w porownaniu do garwolina

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

13 mar 2009, 21:11

Bylam dzisiaj na pierwszym USG i dowiedzialam sie ze ciąża jest martwa :ico_placzek: moj stan psychiczny na dzien dzisiejszy jest naprawde tragiczny. Nie wiem co mam myslec. Bede zaglądać do was. Trzymajcie sie cieplutko.

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

14 mar 2009, 00:10

AsiaNL, Strasznie mi przykro :ico_placzek: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:
Zagladam tu do was kochane jak wam sie malenkie dzieciaczki rozwijaja w brzusiach a tu taka przykra wiadomosc :ico_placzek:
wiolaw, ja miałam dobrego lekarza ale tez mi karte ciazy zalozyl w trzecim miesiacu dokladnie tak jak ty bylam 10 marca oczywiscie zeszlego roku no ale tygodniami bylam tak jak ty teraz w ciazy jak sie nie mle wiec mialam zdjecie z usg ale zaswiadczenia mi nie wydawal szefowej pokazalam tylko zdjecie i powiedzialam ze jestem Wiesz sa lekarze ktorzy uwazaja ze od 3 miesiaca wystawia sie zaswiadczenie o ciazy bo wczesniej nie bo do 3 miesiaca nawet w kodeksie pracy pisze ze pracodawca np zwolnic cie moze a po 3 juz nie Takie chore to ale niestety tak jest a po 3 miesiacach mowia ze jest to ciaza juz taka jakby zawiazana pewnie wiesz o co chodzi ale przez to takie kretynskie podejscie co po nie ktorych lekarzy :ico_olaboga:
Trzymam za was dziewczynki i pozwole sobie od czasu do czasu was podczytywac :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”