Dobry wieczor Baboski Moje Kochane
U nas Niedzielka minela Super.. Bylismy sobie cala rodzinka na Obiadku w Restauracjii i bylo Pieknie,dzieci byly o dziwo grzeczne,siedzialy sobie oboje w takich krzeselkach specjalnych dla dzieci i pojedlismy sobie wszyscy i wszystko smakowalo

Pozatym to pozniej przyszli do nas tesciowie na kawke i tez bylo Fajnie,jakos sie uklada wszystko mi z tesciami dobrze. Nicolka miala dzisiaj dzien dziadka.. tylko sie chciala z nim bawic.. a dziadek uradowany i jaki zadowolony

a Marcusek to taka mala kochana rybka.. ladnie sie bawil zabawkami ..on jest taki troszke spokojniejszy

I ogulnie ladnie spedzilismy dzien. A teraz moje dzieci spia,Nicolka nie spala w ciagu dnia.. i chyba juz nie bedzie spala w dzien bo jednak pozniej wieczorkiem to jest zmeczona i jakos spokojniej zasypia.. 10 minut i dziecko spi.. a Marcusek to ladnie spal w ciagu dnia ale i tak szybko zasnal przed 20 00

I juz jutro zaczynamy nowy tydzien.. A w niedziele nastepna syn od mojego szwagra ma Urodziny.. i pewnie pojedziemy tam do nich
Ok to ja zmykam do mezusia

Milej nocki i do jutra papa