WITAJ Martus Oj dlugo Cie nie bylo!!!!!Nareszcie wrocilas
Musze Was doczytac dziewczynki bo nie mialam ostatnio natchnienia na pisanie,caly czas chodzi mi po glowie smierc Hanusi,kompletnie nie moge przestac o tym myslec
Za to moja Natalka spi juz cale noce i ja jestem przeszczesliwa.Idzie spac tak o 20 i wstaje o 7 rano ,ja oczywiscie budze sie co kilka godzin i zagladam czy oddycha,ale na tym sie konczy moje nia nocne zajmowanie.Zeszlismy do 3 butelek mleka na dobe,to bardzo malutko,polozna powiedziala mi ze jezeli bedzie jadla mniej niz 480 ml na dobe mam przejsc na mleko nastepne.Natalka wcina miesko i warzywa duzo chetniej niz mleko,co zrobic
Zdazylam zobaczyc zdjecie Ericzka Matko on sliczny jak dziewuszka,a nasza Weronisia jaka cuna,no przepiekna,Nina jaka madra dziewczynka rosnie Martus czekamy na aktualne zdjecie Igolka Jeszcze nie obejrzalam filikow Ninusi,ale nadrobie jutro
Moja Natalka malo ze sie przekreca to robi fikolki przez ramie z brzucha na plecy.Musze jej tak polnowac,ze szok,minuta nieuwagi i spada z lozka Tez bede z nia miala urwanie d***
[ Dodano: 2009-03-14, 22:18 ]
yoanna nie wytrzymalam i obejrzalam dzis!Bravo Ona naprawde zaraz Ci zacznie raczkowac niesamowita jest