nie mam małych kółek... mój wózek jest firmy bebecar rama vector...
ale zwrotny,w miarę lekki... ale nie jest mały...
no ja polecam wózki
Bebe Comfort Loola Pushchair.
Mamas and Papas Aria Pushchair.
Chicco Liteway Stroller - Pink.
Już od dawna wszystko gotowe i bardzo chętnie bym już rodziła gdyby to ode mnie zależało Mam nadzieję, że do końca tyg. się już rozpakujęAnia_R, wszystko gotowe na przyjście małej na świat??
hihihi no o to samo miałam zapytać... hheheeheno i ciekawa jestem opinii na temat tego wózka, bo tutj to popularna firma... a Wy jużź tak na zapas kupiliście "parasolkę" dla maleństwa?
tak tzn. kupiliśmy wersję "from birth" bo potrzebowaliśmy wózka na miesięczny wyjazd do PL w lipcu (Quinny za wielki na takie wyprawy), a póki mieliśmy kase z "becikowego" to wolałam przeznaczyć na coś konkretnego bo by się zaraz rozeszła - choć i tak się rozeszła już Poza tym wybierając się gdzieś autobusem "parasolka" w Edim jest wtedy niezastąpiona więc na długo nam się przydaa Wy jużź tak na zapas kupiliście "parasolkę" dla maleństwa?
ja?? ja lubię zasadniczoAnia... a powiedz, lubisz niespodzanki???
noo, ja właśnie tez w lipcu sie wybieram, znaczy wszyscy jedziemy i też będę szukała jakiejś parasolki na tę okazjętak tzn. kupiliśmy wersję "from birth" bo potrzebowaliśmy wózka na miesięczny wyjazd do PL w lipcu
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość