pytalam o te herbatniki... wiesz cos na ten temat??
no napisalam Ci na poprzedniej stronie, ze nie jestem pewna, ale wydaje mi sie, ze herbatnik jeden jest ok (bo nasze dzieci juz moga jesc gluten)... tylko nie wiem, jaki jest sens dawania herbatnikow.. tak na skosztowanie - ok, ale nie codziennie...
a propos naszych herbatnikow, to stwierdzilismy, ze nie bedziemy ich dawac poki co Jasperkowi i sami wsunelismy cala pake
hehe
ja dzisiaj na obiad bede jadla "dutę tintką" (jak to bylo w kabarecie Ani Mru Mru w skeczu z zupka chinska), bo pan nie mial czasu zrobic zakupow...
no to smacznego
ja zrobie dla A. jego "pork bellies" (jakies tluste kawalki wieprzowiny.. blee, ja tego nigdy nie jem, on lubi..
http://lh3.ggpht.com/xani79/Rn8i3nRhT6I ... C01139.JPG - ta skorka robi sie chrupiaca w piekarniku i podobno, to jest dobre... ale mnie jakos nie korci, zeby sprobowac
)
a dla siebie chyba zrobie warzywka w sosie serowym (brokuly, kalafior, marchewka i co tam jeszcze bedzie pod reka)
juz sie dzisiaj objadlam porzadnie ryzem z sosem curry i sernikiem.. takze nawet glodna nie jestem
[ Dodano: 2009-03-16, 19:00 ]
aha,
Gie, dzieki za komentarz na n-k... zieciu
hehe, dobre dobre