Witam i Ja
Natasha nie martw się egzaminy zdasz napewno w póżniejszym terminie Ja mam prace z polskiego o wojnie i okupacji a nie lubie tych tematów i nie wiem czy coś naskrobie
romantyzm średniowiecze i przedewszystkim mitologia to bym mogła pisać a tu nic do głowy mi nie wchodzi. Kamizelka moja też od soboty nie chce pić mleka nie wiem co znowu jeszcze ma biegunkę jak długo to jeszcze może potrfać
a teraz martwie się że nie chce jeść w czoraj wmusiłam w nią kisiel domowej roboty a o 5:00 mleko tylko 120 mi udało jej się dać w brzuszku cały czas wyczówam takie przelewanie boję się
piej mi dużo bo co chwilę jej daję ale co z jedzeniem? to zawsze taki żarłoczek był
Natasha to nic takiego że oskar bawi się wózkiem słyszałam nawet że tacy chłopcy są bardziej wrażliwi i kochający
Magda mam nadzieję że katar Gabi przeszedł
Kasiek no już koniec kropli ciekawe co powie lekarz ?
Kurka Natka dobrze że nikomu się nic nie stało
ja nie wiem co z tą policją my jak mieliśmy wypadek to też czekaliśmy ok.1h
ruchy mają
U nas słoneczko więc spacerek murowany i po okap jadę z masterkuka za 185zł. myślę że tanio bo sklep likwidują ale jeszcze się rozejrzę
i za panelami już powolutku się rozglądam ,wkurza mnie to że muszę położyć niebieskie kafelki bo mi z łazienki zostało 4mkwadratowe i szkoda wyżucić no trudno.
No jeszcze u nas nocka przespana po 2 nockach do bani