Anuszka pisze: Mnie brakuje piwa i martini
napewno schudne jak będe karmić bo już widze ze powoli trace na wadze, spodnie mi spadają
ja pierwsze slysze. Ja nagrzewam pomieszczenie i kapie malego golusienkiego i myje go od stop do glow Robimy to w mig razem z mezem, choc maly nie placze. Po kapieli od razu w recznik bez przenoszenia malego np z lazienki do pokoju, bo wtedy moze zawiac.. My po prostu kapiemy w pokoju przy lozeczku i przewijaku, wiec wszystko pod reka. potem od razu ubranka i rozek i do cyca pod kocyk, nigdy nie zakladalam w domu czapki.basia24 pisze:acha mam pytanie czy po kapieli zakladac malej czapeczke??? bo przez tydzien jej zakladalam a teraz juz nie czy nie robie zle????? i ile ta czapeczke po kaieli powinna miec?????
zirafka pisze:ha dzis się wazyłam i schudłam 10 kg
super dziekuje o to mi wlasnie chodzilo pediatra wlasnie mi mowila o tym w szpitalu ale zapomnialam tej nazwy, jutro zaraz polece kupic, Anuszka, ja mam w lazience 25 stopni a w domku 20-22 to nie jest tak az wielka roznica tez mala owijam w recznik i zaraz ubieram i karmie.zirafka pisze:A co do katarku to tez Kubus dostał i połozna nam doradziła żeby kupić fizjologiczny roztwór wody morskiej STERIMAR. to jest taki spray do nosa. Psiknęlismy raz i kubusiowi od rau sie tak porządnie kichło ze śpiki mu wyleciały i od razu lepiej dziecku sie oddychało i nie miał juz katarku.
ja tez juz tak, od poczatku sama sie zajmuje zuzia bo spie z nia w jej pokoju, a po co mi maz skoro on i tak jej nie nakarmi to po co mamy razem do niej wstawac,Anuszka pisze:Przyzwyczailyscie sie juz do wstawania w nocy
jak zuzie zasnie 20-21 to budzi sie okolo 1 w nocy nakarmie ja przebiore i zasypia okolo 2 potem budzi sie 6 i wtedy zagladam co tm ma ciekawego w majtach jak nie ma duzo soisiu i kupki nie ma wcale to dam jej cyca i w ciagu 15 minut zasypia i spi do 8-9,Anuszka pisze: A Wasze pocieszki jak sie budza w nocy??
To tak jak myAnuszka pisze:My po prostu kapiemy w pokoju przy lozeczku i przewijaku, wiec wszystko pod reka. potem od razu ubranka i rozek i do cyca pod kocyk, nigdy nie zakladalam w domu czapki.
Moja jest kąpana o 21 - potem zje i idzie spać. Budzi się przeważnie około 2 i 6 i śpi do 9 chociaż dzisiaj rano o 6 miała godzinną przerwę.Anuszka pisze:A Wasze pocieszki jak sie budza w nocy??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości