asika 
za 3 okienko, ale ten czas leci, mi tylko te ostatnie tyg. sie dluuuża a jutro juz niby zaczynam 35 tydz. Eczoraj mój Wiktorek pierwszy raz miał czkawke, ale dziwne uczucie , nie wiedziałam co sie dzieje, :))
isiaw ty sie nic nie mart, moim zdaniem powinnaś powiedzieć w pracy, że jesteś w ciąży, tym bardziej, że mówisz, że coś dzwigasz, przecież nie będziesz ukrywac ciąży do końca a jeśli obawiasz sie, że mogą sobie coś pomyśleć ( choć wcale tak nie jest !!!!) to co dopiero sobie pomyślą jak tak późno im powiesz. Tu chodzi o dobro Twojego dzidziusia. Ja powiedziałam tego samego dnia co sie dowiedziałam, choć byłam świadoma, że to znaczy koniec mojej pracy, ale nawet sie nie zastanawiałam bo moje maleństwo było i jest najważniejsze.
sabcia nie martw sie, puchniesz bo woda Ci zbiera po tabletkach w organizmie - ja wiem, że to nic przyjemnego, ale na 100% to opłacalne :)) i masz jeść więcej !!!! Twoja dzidzia musi mieć mięciutko w chałupce :)) Ja od prawie 6 tyg nic nie przytyłam, brzusio mi opadł, dalej wymiotuje i krzyż strasznie mnie boli, oj strasznie jestem już zmęczona a najbardziej męćzy mnie ---leżenie :))