Witam mam pewien problem od kilku dni leże w szpitalu mam wysoką gorączkę i ból brzucha(prawa strona podbrzusza) i niby nikt nie wie co mi jest przy badaniu lekarz stwierdził ze szyjkę macicy mam skróconą i co w związku z tym?? Pozdrawiam
co za czasy,dziewczyna w spzitalu lezy a na forum się radzi..masakra dosłownie
jak leżysz na plecach to spróbuj prawą nogę zgiętą w kolanie "docisnąć" do brzuch,wiem że to trudne bo ejsteś w ciąży,ale jak poczujesz ból tzn że woreczek ,więc dziwię się że lekarze Cię nie zbadali
dobra najpierw sie spytam czy miałaś badany mocz..........jeśli tak to podejrzewam że nic ci nie mówią bo czekają na wynik posiewu.(ok.tyg) Wysoka temp i ból w podbrzuszu mogą wskazywać na stan zapalny układu moczowego.Jeśli nie to nie denerwuj się tylko poproś kogoś o jakieś wyjaśnienia. . . . .
BadGirll, no nie ,jak lekarze nie wiedza co tobie jest to jak my na odleglosc mamy wiedziec ..... jakie badania mialas robione dotad ,..posiew moczu ,usg.... jak dlugo jestes w szpitalu ...
co do tej sróconej szyjki macicy to ja też tak miałam, kazali na siebie uwazac, by nie powiekszylo sie rozwarcie. A potem wszystko sie tak obrócilo, ze jeszcze przenosilam, takze nie ma reguły
zycze wszystkiego dobrego
[ Dodano: 2009-03-20, 09:51 ]
no wlasnie nic mi nie chca mowic i wlasnie nie jestem przeziebiona
pytaj, pytaj pytaj i pamietaj, ze masz prawo do informacji. Łachy Ci nie robią
BadGirll, ja też miałam niby skróconą szyjkę i też mnie położyli do szpitala ale nie miałam takich objawów jak Ty. Gorączka i ból brzucha to może być równie dobrze jakaś wirusówka więc nie zamartwiaj się tylko podczas obchodów wypytuj o szczegóły lekarza. To chyba normalne, że nic nie mówią - powiedzą jak będą pewni diagnozy. Nie martw się - wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki
BadGirll - ja tez miałam skrócona szyjke ale innych objawów takich jak podajesz nie na szyjke gin założył mi pesar u siebie w gabinecie i dwa tygodnie przed porodem zdjął. Mam nadzieje ze szybko dowiesz się co sie dzieje i że to nic poważnego. Trzymaj sie cieplutko