witam z ranka :)
Katka - milo, ze do nas zajrzalas... i dziekuje w imieniu Su za mile slowa... juz niedlugo i Ty bedziesz miala swoja krowke-ciagutke... Buziole!!!!
jak sie ogarne, to napisze wiecej, buziaki...
no zaczely mu sie krecic, dziekujemy za mile slowaPati85, Eryczek ma takie loki
no śliczny chłopczyk
ja wlasnie wczoraj dostalam, a na dzis mialam umowiona wizyte u GINA i musialam ja odwolacboli mnie brzuch....@ sie zbliża....
a powiedz mi, bo teraz tak sie zastanawiam, czy mi sie czasami cos nie pomylilo... Twoi synowie sa ministrantami??moje dzieci dzisiaj maja REKOLEKCJE....
mnie tam sie bardzo podobal i uwazam, ze w pelni zasluzyl na Oscary... natomiast niedawno probowalam obejrzec "Obywatela Milka" i po 30 min usnelamAha......SHOO...obejrzałam w końcu "Slumdoga..."
film mnie wciągnął....ale nie wiem czy zasłużył na te OSCARY...
witaj PatiWitam tak w ogole
Rekolekcje są przed świętamiJagna30 napisał/a:
moje dzieci dzisiaj maja REKOLEKCJE....
a powiedz mi, bo teraz tak sie zastanawiam, czy mi sie czasami cos nie pomylilo... Twoi synowie sa ministrantami??
a powiedz mi, bo teraz tak sie zastanawiam, czy mi sie czasami cos nie pomylilo... Twoi synowie sa ministrantami??
A ministrantem można być chyba dopiero po komunii, chyba....
Jagna cieszę się że już lepiej z Tobą, ja chyba też, ale jestem taka obolała jakoś
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości