Dzien dobry.Witajcie w nowym miesiacu
U nas nocka ok,to znaczy Nicole jeszcze sobie spi,bo wczoraj pozno dosyc zasnela.. poprostu wczoraj nie byl Nicolinki dzien,a maly moj Marcus przespal cala nocke i obudzil sie dopiero o 6 00 na jedzonko.. A teraz probuje zasnac w swoim lozeczku,dzisiaj jedziemy o 10 30 my termin do lekarza z Marcuskiem na kontrole,i bedzie mu lekarka robila usg bioderek i przy okazjii zobaczymy czy malutki ma obie nerki

mam nadzieje ze tak ale to nie wiadomo nigdy.. ja mam tylko jedna ale zdrowa..a moj maz sie juz martwi i mi mowi ze spie odkryta i ze moja nerke chce przeziebic..

Ale ja nie umiem spac przykryta tak cala..
Pozatym to u nas dzisiaj pada deszcz od rana.. i niewiem czy spacerek zaliczymy dzisiaj raczej nie jak bedzie padac..
Dziekuje za mile sloweczka oj tak Nicole kocha swojego braciszka bardzo.. i widac to na zdjeciach jest taka delikatna i czula i kochana po prostu ohh az samej mi cieplo na sercu sie robi jak widze jaki ma kontakt Nicolinka z Marcuskiem.
I wiecie co??
Mala Nicole juz sie obudzila ..

a wiec uciekam i napisze pozniej po lekarzu.. jak dzieci beda spac.. a szybko sie mala obudzila jakos?? No nic pozniej zasnie znowu
Ok milego dzionka i buziaki paa