Witam!
My jeszcze gorzej chorzy jesteśmy, u małego znowu się pogorszyło, byliśmy u lekarza, dostał antybiotyk, ja czuje się coraz gorzej, jutro już idę do lekarza, bo żadne lekarstwa mi nie działają!
Wczoraj robiliśmy roczek, ale z racji tego,że my chorzy goście długo nie posiedzieli, bo mmały poszedł spać, a ja go pilnowałam, bo ostatnio często kaszle i ksztusi się przez to! Od chrzestnej dostał fajną żyrafę,która jeżdżi i gra, niestety dziś połamał już jedno kółko

(ale da się skleić), od chrzestnego dostał super samochód wywrotkę i teraz namiętnie ładuje swoje skarby na pakę i zaraz wyładowuje

i teraz wiadomość miesiąca, od teściów dostał UWAGA.......................czekoladę, a od brata mężą nic, tzn. kupił falszkę wódki, którą mój i tak nie pozwolił otworzyć! Pięknie co?
My mieliśmy tylko torta i kawę, a potem po lampce szampana, ja nawet nie myślałam,żeby podawać co innego!
Mały wybrał szpulke nici ze stolila!
Hektorka my mieliśmy już w ten czwartek co był iść do lekarza, no ale choróbsko sięprzypałętało

, ja też się zastanawiam nad tą ospą i sama nie wiem, a ty będziesz szczepić?
A w dodatku pokłócilam się znów z mamą

, ostatnio coraz częśćiej!
Ale gapa ze mnie
Wczorajszym solenizantom wszystkiego naj najlepszego
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2008-03-30, 12:13 ]
[ Dodano: 2008-03-30, 12:14 ]
[ Dodano: 2008-03-30, 12:15 ]
[ Dodano: 2008-03-30, 12:18 ]
tu na zdjęciu na torcie widać jakieś zalamania, ale w rzeczywistości był super

, a z dekoracji to mieliśmy tylko balony, kupiłam też kolorowe czapeczki na głowę, ale jak je załozyliśmy to mały się przestraszył i zaczął płakać, więc czapeczki poszły w kąt...
[ Dodano: 2008-03-30, 12:20 ]
a
Hektorka to
Oskarek jest mego leniuszkiem, bo jeszcze wogóle nie trzyma sam butelki,żeby się z niej napić