hej juz jestem
poplotkowalam z mamcia hihi
no niezle z tymi tesciowymi... to przykre, ale niestety czeste... ale grunt to sie nie przejmowac.... z nimi walczyc sie nie da... trzeba przemilczec.. i zyc swoim zyciem i jak najdalej hihi
ale mysle , ze jak ujrza wasze sliczne maluszki to minka im sie poprawi i moze spojrza na was innym, laskawszym okiem.... tego wam zycze!!!
u nas szczesliwie pod tym wzgledem jest ok... tesciow mam spoko, nie wtracaja sie, nigdy zlego slowa od nich nie uslyszalam.... i nawet milo mnie zaskoczyli ze az tak bardzo ucieszyli sie ze beda dziadkami, bo maja juz dwie wnuczki, i adasia siostra jest przez nich faworyzowana i tylko tyle mialam im do zarzucenia zawsze.... hihi ale dzieki temu moj adas szybko sie usamodzielnil i jest b.pracowitym i zaradnym facetem.... hihi wiec wlasciwie moglabym im tlyko podziekowac... bo adasia tato jest zupelnie inny od niego... do kuchn i nie zaglada.... a tesciowa skacze kolo niego jak przy malym dziecku.... i sama jest sobie winna...
a z moimi rodzicami adas ma swietny kontakt... wlasciwie lepszy niz ze swoimi... moja mama jest spoko na maxa... i dla niej bedzie to pierwszy wnuk... cieszy sie jak nienormalna... hihi
a co ja tam mialam pisac???? hihi dziekuje wam za komplementy... hihi
lucy23 pisze:ja tez ide z t,bez niego nigdzie nie ide
Lucy podoba mi sie twoje nastawienie
jakie lozeczko kupilas?? z ikei???
moze znalazlas jakis sklep z ladna posciela??? oprocz mothercare.... bo tam drogo wiec kupilam tlyko ta jedna, ktora zawsze mi sie podobala i obiecalam sobie ze musza ja miec hihi a kolejne chce kupic tansze. moze w polsce, na alllegro ... tylko bede musiala kupic rozm 100x135 a nie jak tutaj 100x125, ale mysle ze 10cm nie bedzie robilo duzej roznicy co???
aha udalo mi sie wygrac aukcje na ebayu spodniczke jeansowa ciazowa... za grosze... i mam namiar na fajne spodnie, ale czekam na wiadomosc co do ich dlugosci i zaczynam o nie walczyc hihi
zegnam was na dzis.... buziaki i do jutra papa