eee dobrze jest, Su przynajmniej trzyma ten kubek i jest zainteresowala... jak ja podalam malemu sok w takim kubku, to tez zaczal gryzc ten czubek, nie chcial go zlapac i w koncu sie rozbeczal musialam przelac do butelki i wtedy byl zadowolonyjest i Su z niekapkiem - jeszcze nie kuma o co z nim kaman... bierze nieraz ten dziubek do buzi, ale gryzie...
za kupe! (nigdy nie sadzilam, ze bede na forum noworodkow bic brawo, bo jakis maluch kupe walnal... zycie zaskakuje )uuu, chyba jakas kupa u nas poszla... oby, bo bylo bez placzu... zaraz to wyniucham...
nu, nu...Gie, rzeczywiscie, Su potrafi zrobic posrednia mine, nie docenilam tej Twojej corki
tez zaluje...ach.. i szkoda, ze nie bylo kupy
:ico_buziaczki_big:eraz chciałam tylko napisać że Suzuki jest bardzo podobna do mamusi na ostatnim zdjęciu
wiadomo, kazdy chce, zeby maluch byl do niego podobny ja "bardziej lubie" tych, ktorzy mowia, ze Jaspi jest podobny bardziej do mnie, niz do A.fajnie, zawsze chcialam, zeby corka byla do mnie podobna... i nie ze wzgledu na moja "urode" tak po prostu...
jak dla mnie, to ona teraz ma blond-rudawe... pewnie przejda jej w rude, chociaz nie wiem, bo Twoj Pan chyba jest blondynem, nie?ja uwazam, ze Su juz ma takie rudawe wloski, szczegolnie w dziennym swietle...
ja tez, ale poki co - nie mam na razie kogo lubic...wiadomo, kazdy chce, zeby maluch byl do niego podobny ja "bardziej lubie" tych, ktorzy mowia, ze Jaspi jest podobny bardziej do mnie, niz do A.
Pan jest ciemnym blondynem... moja mama twierdzi, ze gdyby Zuzia miala miec rude wlosy, to od razu by sie z takimi uradzila - jak ja... podobno bylam taka czerwona, ze az sie mama ode mnie odwrocila, jak mnie przyniesli...jak dla mnie, to ona teraz ma blond-rudawe... pewnie przejda jej w rude, chociaz nie wiem, bo Twoj Pan chyba jest blondynem, nie?
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości