Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Trzy tysiące lat minęło...

31 mar 2008, 23:22

Czesc Dziewczyny...
ja na albumach tylko zdjecia wklejam nic wiecej :ico_wstydzioch: a tu ciagle cisza... z kim mam pisac ?? :ico_placzek: :ico_placzek:
Kolka, tak dumam... czy Ty napewno aby sie przytrułaś?? a moze jakas fasolke ''połknęłaś '' :ico_oczko: tylko nie krzycz na mnie hihihi
hektorka, moje dziecię jest ANIOŁEM przez duze A... jest grzeczny...czesto sam chce do lozeczka bawic sie moim telefonem ... zasypia sam...przy muzyce z mojego telefonu... bawi sie sam ..najczesciej moim telefonem... normalnie jak ma telefon to nie wiem ze mam dziecko..potrafi nawet 2 godz tak sluchac muzyki ...tylko czesto musze go teraz ładowac hehehe
Kari ja tez chce miec zakwasy ... i byc na slowacji :-D
pokaze wam skrapki z dzisiejszego spaceru :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 mar 2008, 23:24

zdrowia dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!

caro tort normalnie wypasiony hehe i wywrotka super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

katrin ubranka fajne te 1 maja takie czapy co mi niepodchodza zabardzo :ico_noniewiem: ale takto bez czapy dla mnie super a te 2 sa wypasione i spodnie i czapka i szelki i koszula i mucha-Eryk tez mial brazowe spodnie na szelkach :-D
fajnie taki roczek...tylko u nas deficyt rodziny :ico_placzek:

ja dzis młodemu gajerek kupilam :-D tez na lato na ślub bo ja mam takie szczescie ze jak niekupie odrazu to pozniej nima :ico_oczko:

delicja super wiesci :ico_brawa_01:
Ostatnio zmieniony 31 mar 2008, 23:26 przez Mróweczka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

31 mar 2008, 23:25

Obrazek

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!

31 mar 2008, 23:32

a dzis młodemu gajerek kupilam :-D tez na lato na ślub
Mroweczko, na Wasz ?Bo ja o zadnym slubie nic nie wiem -chyba bys sie nam pochwalila?
A mnie ta strona sie tak smiesznie wyswietla :ico_olaboga: i ciezko mi Was czytac

[ Dodano: 2008-03-31, 23:39 ]
M0rD3CzKa, a ty jak zwykle czarujesz piekne scrapki z wiosennego spacerku,a napisz mi moze jaki to telefon ma tak cudowne wlasciwosci to kupie Antosiow za kazda cene,bo niestety niczym nie umie sie dlugo zabawic,normalnie padam

Kolka-moj tez lubi towarzystwo mamuski i reszty,ale ja uwazam,ze jeden dzien w tygodniu rodzina ma prawo spedzic w swoim waskim gronie,zeby moc sie soba nacieszyc.Oczywiscie czuje sie czasami rozdarty,bo ona mu dzwoni i on wie,ze ona tylko czeka na TO PRZYJDZCIE,ale ja nareszcie doszlam do wniosku,ze nie tylko ja caly czas musze skladac ofiare i trzeba w tym wszystkim zachowac rownowage i zdrowa rozsadek.
p.s.ja tez od razu pomyslalam o fasoleczce :ico_wstydzioch:

Hektorka-to super,ze Kamilek tak ladnie umie juz nasloadowac niektore odglosy :ico_haha_01: A samodzielnie to sie jeszcze w zyciu nachodzi,wiec niech chlopak sobie jeszcze poodpoczywa

[ Dodano: 2008-03-31, 23:41 ]
i wszystkie chorowitki zdrowiejcie!!!!!!!!!!!

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

31 mar 2008, 23:53

katrin, ciuszki wspaniałe, bardzo mi sie podobają, a te szelki i czapa boskie.

M0rD3CzKa, zjecia superowe, ja tez chciałam wam wkleić, ale baterie od aparatu padly postaram sie jutro to zrobić.

Dobrej nocki, męzuś przyszedł z pracy wiec zmykam

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

01 kwie 2008, 00:11

Mróweczka, na lato..a co jak Eryś bardzo urosnie i garniak bedzie za maly hihi ?hektorka, czekam na fotki :Dkatrin, obojetnie jaki wazne zeby mial muzyke :D

katrin

01 kwie 2008, 00:16

M0rD3CzKa, ale taki komorkowy?No to chyba wyciagasz karte,bo inaczej by sobie kacpi mogl swobodnie dzwonic po swiecie.Jak ja daje w desperacji malemu nasz telefon domowy,to juz pare razy udalo mu sie odbezpieczyc klawisze.Dobrze,ze mam w abonamencie wszystkie rozmowy za darmo(oczywiscie nie na komorke i tylko po krajach graniczacych z Niemcami)

[ Dodano: 2008-04-01, 00:20 ]
Dzis jest nasz Wielki Dzien!!!!

Kochanej Martynce i Olence i Jagodce z okazji roczku,zawsze usmiechu,samych pomyslnych i pogodnych dni,zeby z pelnia radosci dalej odkrywaly swiat!!!Milion buziakow!!!!

:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico

[ Dodano: 2008-04-01, 00:25 ]
ten prima aprilis 2007 to byl naprawde piekny dzien,z taka iloscia wspanialych wiesci :-)

1maj nie byl gorszy bo przyniosl na swiat Majeczke,Olenke i Krystianka,ktorzy dzisiaj koncza cale 11 miesiecy i krokami milowymi zblizaja sie do roczku-z tej okazji serdecznosci i moc buziakow

:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2008-04-01, 00:29 ]
Kari-super pomysl mial Twoj maz!!!ja tez lubie jezdzic na nartach na Slowacji bo jakos mniej tlumnie,taniej i chyba stoki lepiej przygotowane(przynajmniej tam gdzie ja jezdze .wyzne ruzbachy)Takie zakwasy tez chcialabym miec!!!

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

01 kwie 2008, 01:13

Martynce i Oleńce i Jagodce z okazji roczku wszystkiego co najpiekniejsze :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Majeczko,Oleńko i Krystianku...wszystkiego naj naj naj... :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

katrin, daje mu swoj ale wpisalam odblokowanie klawiatury na haslo hihi wiec karty nie wyjmuje...na poczatku jak mu sie juz znudzilo wywalal go ale teraz ładnie mi oddaje wiec niech sie bawi :))
jeszcze jednego skrapa wam pokaze hihi... zawsze chcialam zrobic efekt wychodzenia z kompa..a nie udawalo mi sie :))
Obrazek

katrin

01 kwie 2008, 01:28

M0rD3CzKa, zapomnialam,ze Ty w rozwoju technicznym jestes duzo bardziej posunieta i dlatego Twoje dziecko moze spokojnie uzywac Twojego telefonu :-D
efekt wychodzenia z komputera osiagniety,choc moglabym dac glowe uciac,ze to nie efekt tylko Kacpi naprawde wychodzi z monitora :ico_noniewiem:

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

01 kwie 2008, 09:45

Czołem dziewczyny
dziekujemy oczywiście spóxnone jesteśmy z tymi podziekowaniami za życzenia urodzinkowe , to już ostatnie mięsięczniki do roku :( , no cóż rosna nam dzieci

składamy życzenia wszytskim zaległym i obecnym jubilatom buziaków moc cała

Kolka ja nic nie mówie , ale....moze to zatrucie nie jedno ma imię :ico_oczko:

dziewczyny , ale mamy piena wiosnę co ?

nasza Lenka taka jak kamilek umie pokazac jak szczeka piesek , jak sie wacha kwiatki , potrafi piskiem wymusić wszystko az wstyd ludzi , chodz juz sama świetnie sobie radzi na ulicy czy nierównym terenie i ogólnie jest fantastyczna .
Dziewczyny jak wyglada u was sprawa spania w nocy?? ja bym chciała odzwyczaic Lenkę od jedzenia w nocy i juz sa jakies rózne pomyśly podawania wody czy herbatki ale po tej wodzie to ona mi sie budzi kurde częściej i juz niewiem co robic

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”