fajna sprawa to usg,tylko jak bylm w 18 tyg to tak sie moj dzidzius wiercil,ze nie mam zadnej takiej fotki wiec na 16 tego musze swe dziecko przekupic czyms pysznym,zeby bylo spokojniejsze:)
Hej Dziewczynki.
Ja mam USG 9 kwietnia ale to zwykle. Nawet sie nie rozgladalam w Krakowie za 4d, bo pewnie kwota bedzie powyzej 300zl i jakos nie mozemy sie przemoc z moim M.
No ale jak bede u mojego gina to zapytam o to USG, czy wie gdzie mozna zrobic w miare niedrogo.
A ja dzisiaj ide z moim na zakupy wprawdzie nie daleko, zebym nie chodzila ale idziemy po buciki mojemu, moze znajde tez cos dla siebie
dziewczyny... zaliczyłam wizyte w toalecie
co się ze mną dzieje????? w 20 tygodniu mdlosci i wymioty, mam sie martwic?
a moze to listerioza?? bo jadlam salami- i dzis wpadlam n to ze moze nie mozna jesc i sie naczytałam.... pierwszy raz sie tak zle czuje w ciazy... nie wiem co robic
A ja dzisiaj ide z moim na zakupy wprawdzie nie daleko, zebym nie chodzila ale idziemy po buciki mojemu, moze znajde tez cos dla siebie
[ Dodano: 2009-03-26, 12:28 ] sierpniówka, no nie wiem,ja tam jem pasztet i parowki i salatki z serem feta i narazie nic mi nie jest,ale moze zadzwon do swojego gina?
idę sie położyc zobacze jak sparwy się bedą roziwjac ... jak cos to zadzownie do gina, ale nwet nie mam jak pojechac do niej, bo to 20 km bo za kołko nie wsiadę, a męzus w czechach na nartach
o no wlasnie... ja mam jeszcze kota, ktory chodzi po ogrodzie.
Tez nie przechodzilam toxo ale mam szczera nadzieje ze Tosiek juz ja przeszedl w dziecinstwie za niedlugo bede powtarzala badania.
Ale staram sie Toska tylko glaskac, kuwete oczyszcza moj M, ale i tak jak widzi, ze glaszcze mojego ulubienca, to krzyczy na mnie. Chociaz od samego glaskaia nie powinno sie zarazic toxo wiec nie panikuje
[ Dodano: 2009-03-26, 13:30 ]
dobra, lece na te zakupy
hej dziewczynki, juz mi troche lepiej, ale nadal słaba jestem... my coś widze dziś chorowite jesteśmy wszystkie
Beata a gdzie ty te 4d robisz? możesz podać mi adres? bo jak jutro sie nie dowiem płci to zwariuję... i pójde na 4d a chciałabym też zrobić sobie prenatalne jak bym kaske dostała
jeju jak mi jest teraz zimno... leżałam pod kołdrą, grzejnik mi sie wyłaczył i mam wrażenie ze tu strasznie zimno... brrr
ide sobie łóżko rozłożyć w dużym pokoju i pogapie w telewizor troche