jakos ciagle nie wierze w to,ze to bedzie pierwsza wiosna bez niego,lato itd
tyle wspomnien ehh
Z roku na rok będzie ci coraz lżej, choć pamiętać zawsze Go będziesz, a to jest najważniejsze. co do mojej mamy, to masz rację, nie pamiętam jej wcale, tyle co z opowiadać, czasem mam takie przebłyski, różne sceny mi się przed oczami pojawiają, ale nie wiem czy to nie z opowiadań, które słyszałam
Ewcik, nie pracuję na razie, u nas w firmie ciężki okres i zwalniają na potęgę, dlatego mój mąż stwierdził, żebym nie wracała na razie, zresztą planujemy drugie dziecko na przyszły rok

Co do basenu, to bardzo chętnie, my co sobotę chodzimy na basen do pulsantisu, ale myślimy z Jarkiem też się przejść do aquaparku, byłyście tam? Gdzie w ogóle chodzicie na basen?
Z resztą karpacz stracił swój urok odkąd zmarła. Teraz nie jeżdżę tam w góry tylko na cmentarz....... szkoda że nie doczekała sie prawnuczki...........
Ano niestety, tak to jest jak odchodzą najbliżsi, ale pomyśl, że teraz Twojej cioci nic nie dolega, nic jej nie boli i ma się na pewno całkiem dobrze, a byłaby pewnie szczęśliwsza, gdyby widziała Cię uśmiechniętą. Może przy najbliższej okazji pobytu w Karpaczu wybierz się na spacer po górach, one są takie piękne... uwielbiam Karkonosze.
wrecz do d..y wieje,to znow leje,to zaswieci na chwile slonce,tragedia jakas
Mamy teraz co dzień 4 pory roku
zlowiek jakos tak wtedy bardziej energia pozytywna naladowany jest
żyć się chce i inaczej patrzy się wtedy na problemy... też już chcę wiosnę
Ewcik, a na jakieś spacerki też się umawiacie? Bo ja bym bardzo chętnie, moje Ula uwielbia dzieciaczki, ale nie bardzo ma się z kim bawić... my mieszkamy koło Placu Świętego Macieja... mieszka ktoś koło nas?
U nas dzisiaj dzionek super, byliśmy na zakupkach w tesco i na krótkim spacerku. Jarek ma teraz od dzisiaj przez półtora miesiąca piątki wolne, musiał wypisać urlop bezpłatny, tak jak większość pracowników z naszej firmy.... będzie mniej kasy, no ale cóż, lepiej, że tak niż jakby mieli go zwolnić.... A zyskaliśmy wspólne piątki... taki dłuższy weekend.
Jutro rano mam angielski, a potem jedziemy na basen
emalia30, a Ty mieszkasz w której części Wielkiej Brytanii?