HEJ
Moze i macie racje ze podjelismy z mezem dobra decyzje o tym przedszkolu to jeszcze jest dla mnie takie za nowe i za odlegle i narazie musze to zaakceptowac i powiem inaczej musi to do mnie dotrzec ze moze to tak dobrze bedzie. A przedszkole oczywiscie jest niemieckie,i dzieci tam mowic beda tylko po niemiecku. A my w domu mowimy do Nicolki i po niemiecku i po polsku,to znaczy ja mowie po polsku a moj maz po niemiecku i Nicolka juz rozumie i po polsku i niemiecku tylko wlasnie chodzi o mowe czemu niechce mowic?? Jest mala wygodnica i leniuszek albo sama niewiem czemu niechce wiecej mowic....??
Pozatym to dzisiaj byl super dzien,naprawde do polodnia poszlismy na spacerek byla taka piekna pogoda sloneczko i chocby wiosna bo bylo az 19 °C a po polodniu chcielismy isc na spacer jeszcze raz wszyscy cala rodzinka to zaczal padac deszcz i poszlismy tylko do tesciow na kawke i jutro mamy spokoj bedziemy mieli niedzielke tylko dla siebie CIesze sie a jak pogoda dopisze to pojedziemy sobie gdzies i pobedziemy razem A teraz moje dzieci sobie spia i ja zaraz ide tez kartki na swieta wypisywac.. troche mam tego.
Iza super foteczki,ale Julcia juz duza i slodziutki z niej bobasek A Mati to tak wydoroslal chocby i tez maly przystojniaczek z niego oj bedzie mial powodzenie
Magda super ze juz na nowym i fajnie ze wszystko Ok,i ze ladnie sie wam mieszka a moze jakies zdjecia jak bedziesz miala wiecej czasu wkleisz?? Bylo by milo
Moge wam podac stronke tego przedszkola Nicolki ale bym wolala przeslac wam na skrzynke pocztowa wasza bo to tak pewniej Jak chcecie to powiedzce to smialo wam wysle Milej nocki i dobranoc Buziaki dla wszystkich
[ Dodano: 2009-03-28, 20:55 ]
Ania dzieki za komplemencik a moze uda sie jeszcze Kinge zapisac do przedszkola Powodzenia