edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

01 kwie 2008, 10:14

Witam was i na początek Aniu super moje gratulacje i wagą się nie martw przy dwujce szybko na dół poleci zobaczysz wiem co mówię :ico_oczko: Aniu to szybciutko do dermatologa ja też tak się użądziłam i nie poszłam zaraz i bliznę mam no takie zaczerwienienie nie olewaj tego mówię ci mi przepisała maść Argusulfan mi pomogła myśle że jest dobra JA w tedy piersią karmiłam i wiem że możn ją stosować w ciąży jak i podczas karmienia więc nie zwlekaj.Życzę ci wymażonego chłopca ale myślę że z dziewczynki Helenka bardziej się ucieszy
Frydza pisze:wazne aby zdrowe bylo
tak to jest najważniejsze
Frydza pisze:EDYTKO jak tam Wikunia??
Aleksandrowicz pisze:no własnie Edyta, czy Wiki czuje sie juz lepiej?????
dziękuję za troskę Wiki dalej biegunka :ico_placzek: nie wiem jak długo jeszcze ale naszczęście zaczyna mi jesć 100ml.ale dobre i to jak na początek zobaczymy jak będzie dalej może to przez te ząbki górne coś idzie ale nie wiem czy dwujka czy jedynka i Alu u nas tak samo z wyrzynaniem więc to chyba normalne i wiecie przez te choróbsko Wiki opka chce a jak nie to
Frydza pisze:,wszedzie za mna chodzi jak piesek normalnie
no właśnie ale moja do tego ryczy więc ją biorę oj ciężko jest ciężko :ico_olaboga:
Na dodatek same niespodzianki z rana dostałam propozycje robienia komuni aż 2 w maju cieszę się bo kasa się przyda bo tą kuchnie robimy kurka nawiasem mówiąc jakie to wszystko drogie :ico_szoking: no to się ucieszyłam że o mnie ktoś pamięta ale z drugiej strony to szef też mi obiecał że będę sobie mogła pracować i być sobie na urlopie fajnie i cieszę się i martwie bo Wiki malutka troche szkoda przy Klaudi byłam aż do 2lat no ale cóż z jednej wypłaty nie pociągniemy we 4 nie ma szans więc pracować muszę no a te komunie to dodatek ale będe miała maj zabiegany może w końcu schudnę cosik było by dobrze hi hi hi .Madziorka gratuluję udanych zakupków a spacerówka zakupiona czy jeszcze nie?
Indygo i co ci lekarze mówią i bądź tu mądrym :ico_puknij:
Alu mam nadzieję że u ciebie to nic poważnego :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Kurka mam w domu bałagan a ja zamiast za sprzątanko się wziąść to z wami klikam hi hi hi ale rano mam więcej luzu bo po południu to kolejka do kompa a na drugi nie chce się zgodzić bo uważam że mamy inne wydatki
Alu Ja to mam butle firmy Avent ale smoczki do tego kupuję z baby campol i też mam inna butelkę tą tańszą i smoka też z firmy baby campol i mała normalnie ciągnie tyko że silikonowe może że Oluś dziwnie ciągnie wydaje ci się poprostu a może sie przyzwyczaja do innej butli Ja uważam że zmiana smoka czy butli nie jest szkodliwa ale nie wiem

Aleksandrowicz
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

01 kwie 2008, 11:05

Edytko - Wiki 3 dni emu skończyła 9 miesięcy :ico_brawa_01: spóxnione :ico_wstydzioch: ale bardzo szczere :ico_buziaczki_big: życzonka ślemy z Aleczkiem!!!!wszystkiego Najnajlepszego dla małej ślicznotki :ico_brawa_01: by każdy dzień był dla niej miluśki!!!! :ico_tort:

[ Dodano: 2008-04-01, 11:12 ]
a z pracą Edyta myslę że sobie super poradzisz!!!!a Wiki oprócz Ciebie ma tez tausia, siostrę i chyba babcię??prawda?? ja to sie zastanawiam jak d pracy pójdę, a chciałabym tak późnym latem jesienią, a w poznaniu jestesmy sami, wiec nianie trzeba bedzie szukac, a z tym to juz gorzej..nawet z polecenia okazuja sie beznadziiejne..ale jak trzeba to trzeba, bo u nas tez druga pensja by sie przydała :ico_sorki: no wiec sądze że Wiki bedzie miała super mimo ze Ty bedziesz sobie po troche pracować, bo Ty na cały etat czy tak bardziej dorywczo, bo tak zrozumiałam ze bardziej dorywczo..

[ Dodano: 2008-04-01, 11:33 ]
a z tą biegunką Edyta to może faktycznie na żabki????Alek tez troche robił mi takie rzadkawe jakis czas temu, tzn nie takie bardzo ale nie takie ubite jak zawsze..wiec moze to na ząbki u Wiki?? :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2008, 11:47

Wiki zasnela :ico_oczko: EDYTKO dla WIKUNI Obrazek ,i wspolczuje tej biegunki ,biedactwo tak sie nameczy ale to chyba faktycznie zabki,u nas tez tak bylo jakis czas!!I super ze ci sie trafia ta praca bo ty kuchareczka jestes????A wikunie do opieki mozesz mi podrzucic niema problemu,2 Wikusie by sie dogadaly :-D ALEKSANDROWICZ ja mam flache antykolkowa z canpol baby i smok taki sam,butli nie zmienialam tylko smoka na szybki bo na noc niunia pije mleko z kaszka to jej lepiej leci :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-01, 11:51 ]
Ja bym chetnie poszla do pracy na pol etatu,tylko niemam zkim Wiki zostawic,na nianie nas nie stac :ico_noniewiem: ,moja mamuska pracuje do 16,tesciowa jest na emeryturze siedzi w domu ale dziekuje bardzo za jej pomoc,panikara,najchetniej to by Wiki na rekach nosila i tyle bo sie boi ze tu sie niunia walnie albo sie wywroci :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: ,dziekuje bardzo za jej pomoc!!!!!!!Raz z Wiki zostala godzinke i tyle wiecej jej pomocy nie wezwe!!!!!!!!! :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2008, 12:23

Hej!
:-D
Ja dzis wniebowzieta!!! Wczoraj bylam w pracy - niby 13 h ale zlecialo strasznie szybko.. Teraz tydzien wolnego - bede wpadac do knajpki tylko przed otwarciem, w trakcie latania po starowce i sklepach. Z Misiem oczywiscie :-D Wrpcilam o 2:30 iMaly spal... Zbudzil sie o 6:30 - myslalam ze juz ostatecznie.. A onzjadl i zasnal dalej. I spalismy - pierwszy raz do 9:40!!! SZOK! Nigdy tak nie chrapal smacznie... Jestem wiec wyspana, wypoczeta - no i siedze w pizami. Posprzatalam, zjedlismy.. A teraz wspina sie na komputer i cwiczy te swoje wygibasy:-D

Duzy dzwonil wczoraj do pracy - i szok!!! Podpisal rewelacyjny kontrakt na 2 miesiace.. Iprzywiezie tyle kasy, ze starczynam na 1/5 mieszkania. :ico_sorki: ktos nad nami naprawde czuwa.. bo ostatnio mamytyle szczescia.. achh... CUDNIE

Za oknem cieplo, wiosna, slonce.. Zaraz sie szykuje i idziemy na spacer - dzis spokojny, do parku.. Ale od jutra zuzlujemy po sklepach :-D

Aniu - GRATULACJE! Podziwiam Cie! Mala roznica wiekuto swietna sprawa.. Ale podwojny wozeki dwojeczka maluszkow ... ojj.. to chyba nie na moja cierpliwosc.W kazdym razie- powodzenia! Oby maluszek - fasolka-kielkowal dobrze, zdrowo i byl cudnym prezentem na gwiadke :-D

Wiecej nie dam rady naklikac,bo juz Misio mnie wola :-D Lece, paaa :-*

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2008, 13:21

ja dzis strasznie podlym nastroju :ico_placzek: :ico_placzek:
nie wiem co sie stalo.. jestem w szoku.. strasznie sie wczoraj z adamem pozarlismy o wszystko... :ico_placzek:
pierwszy raz tak powaznie ze az odechcialo nam sie siebie...
zastanawiam sie nam bukowaniem biletu do polski... i poleciec podczas jego nieobecnosci...
niech przemysli sprawe :ico_placzek:

a tak poza tym
witam z ranka :ico_noniewiem:
wspolczuje bolesnego zabkowania
u nas w tym temacie zupelna ciszaaaa
lelek pospal az do 9 , potem kupke na nocnik pieknie walnal i jeszcze godzine bawil sie sam w lozeczku a mamcia drzemala
obecnie spi na ogrodzie.. a ja poddaje sie swej pasji namietnej , ale nie cieszy mnie to wcale :ico_placzek:
dzis w domu... bo jak wyjde to zaraz kaske bez opamietania wydam, a chetnie splukalabym cale konto na zlosc adamowi :ico_placzek:

aleksandrowicz my tez uzywamy butelki dr brownsa do mleka, ale juz dawno wycuagnelam te rurki antykolkowe i sluzy jak inna zwykla butelka
a wode lelek pije z malej aventu badz niekapka jak sie uda hihi
i nie ma roznicy w ssaniu z aventu czy dr brownsa ale tez smoczki sa chyba takie same bo pasuja do jednyj i drugiej butli

edytko ale dlugo to paskudztwo trzyma wiki.. brrr
a wozek jeszcze nie zakupiony bo nie mamy czasu

kurcze znam juz ten "ból" , lelek juz tez za nami wszedzie dotrze
ale to takie slodkie hehe i jak sie cieszy...
mamy sporo miejsca do raczkowania wiec nie jest zle
trzeba tylko kupic bramki na schody..

:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2008, 14:19

Madziorka.. szkoda mi Ciebie - wiem jak przezywasz klotnie. Ja tez do tego nie przywyklam.

Trzymaj sie dzielnie- zagryz zeby.. Pomysl.. A potem moze pogadajcie na spokojnie..

Powodzenia.

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

01 kwie 2008, 15:32

Madziorka :ico_pocieszyciel: w nerwach dużo głustw się mówi często takie o których się naprawdę niemyśli, może wieczorem na spokojnie pogadacie :-)
Dziewczyny dziękujemy za życzonka matka wyrodna zapomniała :ico_wstydzioch: stawiamy :ico_kawusia: ciacho a jak ktoś ma ochotę na coś mocniejszego to się też znajdzie :ico_oczko: NO I :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: DLA Lelka za takie bliskie naszym sercom słówka
Alu z moją pracą to jest tak jestem sobie teraz na wychowawczym a od połowy kwietnia na 12godz. przezn 2 dni i przerwa i tak w kółko a te komunie to dodatek więc w pracy będę sobie musiała wolne załatwić.
Juli ty też pracujesz w lokalu?
My już 2 spacerki zaliczyliśmy jestem wypompowana a jeszcze poodkurzać muszę i podłoga wymaga przetarcia , szkoda że czarować nie umię :ico_haha_02:

Aleksandrowicz
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

01 kwie 2008, 15:57

Madziorka - takie sytuacje sa w każdym związku, bez wyjątku, kłótnie musza być, zeby sobie cos wyjasniac, zeby cos zrozumiec, odświezają atmosfere, no dużo by gadac, zreszta każda z was o tym pewnie wie, jak se pokłóce, a jestem nerwusek, to masakra, dla mnie wtedy albo czarne albo białe, robie awanture na maksa, a Rafał spokój, on wie ze ja wróce do normalności, tj uspokoje sie :ico_wstydzioch: i u nas jest tak ze szybko sie godzimy, nawet tego samego wieczorka, bo jak szybko potrafie sie pokłócic tak samo szybko potrafie sie udobruchać..wiadomo lepiej sobie wyjaśniac na spokojnie, ale co ocząc jak sie nagromadzi nagromadzi a nagle nie wiadomo skąd wybuch, eksplozja, ale ja wiem i ty pewnie też wiesz że wszystkie tego typu sprawy trzeba na pokojnie, rozumem, a nie emocjami..wiec spokojnie, a poza tym jakby co, tzn ciezko by ci było na spokojnie, to pomysl - co by powiedział Ci teraz Leonek???no no..że najlepiej jest Wam w Trójkę i dni bez taty sa bee :ico_sorki:
eh Madziorka, niedawno pisałaś o drugim dzieciaczku a tu takie rzeczy, eh eh, przecież wy bez siebie..no pomysl :ico_sorki:

Edyta - ja tez bym chciała umiec czarowac.. :-D

A my po spacerku długi,m, super było, lece Alkowi jeśc podać

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2008, 16:13

Witam u nas piekna pogoda Obrazek bylismy na spacerku i zakupkach :-D :ico_brawa_01: MADZIORKA no co ty wy to zakochani na maksa i sobie przeznaczeni oby szybko sie pogodziliscie!!Kochana trzym sie dzielnie :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2008-04-01, 16:14 ]
Aleksandrowicz pisze:Edyta - ja tez bym chciała umiec czarowac..
ja tez ja tez chce czarowac Obrazek

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2008, 16:39

PRIMA APRILLIS :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_smiechbig:

no co wy... ja takie mysli?? nigdy!!!

ale dziekuje kochane ze sie martwilyscie!!!!!!!!!!!!!!!

tak w trakcie pisania posta mnie tknelo zeby wam psikusa walnac..
ciazy nie moglam bo dopiero wczoraj pisalam ze na razie nie planujemy ...

lelek znow spi. hihi na ogrodzie!!
a ja mam chwile
choc podczas aktywnosci byl anielsko grzeczny
bawil sie sam w jednym miejscu nawet :ico_szoking: ponad godzine
kochany ten moj syneczek!!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”