Beata_, pamiętasz jaka wage mialas w 19tc? bo patrząc na twoj brzusio to mniej wiecej podobnie moj rosnie jak i twoj (porownujac brzuszki z watku chwalcie sie ) pytam bo za 2 tyg wybije ci 25 tydzien i chcialabym prosic bys wrzucila wtedy foteczke bo kiecke musze kupic na komunie(wypadnie mi w 25tc) i bym mniej wiecej porownala jak bede wygladac

i czy sie zmieszcze w ta co chce
tak wogole to czesc dziewczyny
wczoraj zaliczylam wc

i zasnac nie umialam z bolu zoladka teraz nadal boli wiec wcinam jogurt by czyms lekkim go wypelnic
plany na dzis-napisac choc jedna prace do szkoly i nic wiecej
ogladalam w ndz wanienki i planowalam zakupic ta
http://allegro.pl/item585562757_wanienk ... promo.html okazalo sie ze jest strasznie mala dziecko bedzie sie cieszyc nia moze z 6-8 miesiecy

naprawde jest niewielka zreszta po rozmowie ze sprzedawca i pania ktora robila zakupy zrezygnowalam poradzily zwykla wanne bo przy tej niemowle nie jest zamoczone i tym samym szybciej o przeziebienie i kapiel jest utrudniona przez brak kontaktu z woda niby mozna sciagnac hamak ale wtedy mamy juz zwykla wanienke ktora na niewiele starczy a po tyg max powinnam nabrac prawdopodobnie wprawy i kapiel bedzie mi szla gladko tak wiec po przemysleniach daruje sobie ten gadzet i kupie zwykla wanienke aha i malo tego okazalo sie ze zwykla wanienke to ma dla mnie bratowa do tego ze stojakiem bo jak twierdzi plecy jej siadaly przy schylaniu sie nad dzieckiem tak wiec kolejna rzecz dostane i moge wykreslic 100zl z mojej listy wydatkow