Jej , ale napisałyście
Tweety123, gratulacje

jak ja strasznie chcę SYNA.. Powiedz proszę gdzie Ty robisz te USG co tak zachwalasz? bo ja wczoraj się zapisałam na sobotę do Gina we Wrocku i też za 200zł , Klinika COrfamed czy jakoś tak , nie znam Wrocławia wcale , ale w moim mieście nie ma dobrego sprzetu 3D , a przy okazji zachaczę naszego Dr Housa we Wrocku - mówię o weterynarzu mojej Amstaffki , dr. Kniat się nazywa , może słyszałaś ?;)
betina ja bym Cię na obiad zaprosiła , ale sama nic niemam
Rzeczy które były mi zupełnie zbędne - termoopakowanie , za duża ilość ciuszków, za dużo zabawek, podgrzewacz PHILIPS ,,z możliwością podgrzania mleka w aucie , ( najlepsza ciepła woda w termosie) ,leżaczek dla dziecka , oczywiście chodzik - jakby której do głowy przyszło kupić;), baldachim ( zbieranina kurzu, po kilku dniach ściągnęłam), karuzela fisher price pszczólki z projektorem 9 fisher to dobra firma , ale projektor szybko się zbombał , baterie siadły , warto natomiast kupić jakąś zwykłą kolorową ..
Rzeczy bez których nie mogłabym żyć - Butelki AVent ( NUK jak dla mnie okropieństwo) , osłonki na piersi ( sutki )Avent, odciągacz pokarmu ( miałam zwykły i zwijałam się z bólu aż K w nocy leciał mi kupić Aventa - cudo), nosidełko baby bjorn- cudo,jak trzeba szybko do sklepu wyjść , czy znieść wózek , obiązana dzidzia sobie wisi na pleckach lub brzuszku;), mata edukacyjna, mleko modyfikowane ( nie brałam pod uwagę że nie będę mogła karmić , po kilku nieprzespanych nocach kiedy córa ciągle płakała , poddałąm się i dałam jej NANa , pierwszą noc wtedy przespała całą , więc jestem pewna że moim mlekiem się poprostu nie najadała! warto mieć choć jedno opakowanie , albo chociaż być zorientowanym jakie są na rynku , jak wysłałam mojego po mleko to był skołowany , ja także;),
podusia na brzuszek z pestek wiśni wrzucana do mikrofali długo trzymała ciepło - NA KOLKI, tantum rosa do przemywania krocza, chuśtawka fisher price PRZYTULNE GNIAZDKO ( spora inwestycja , ale dziecko moje się bardzo interesowało tym i miałam chwilę dla siebie..
sporo tego , ale na chwilę obecną nic mi się nie przypomina ...jak coś mi się przypomni to napisze ;)