z ciocią:
n spacerku:
takie ostatnio nagminnie robi miny

na panelach najlepiej:
a kuku:
dawaj przepis jak ustawic tak mezula???o 4.55 sie obudzila i gadalawiec w wyrazie buntu wstalam i poszlam spac na sofe do salonu
A mezu z nia walczyl
ja pewnie tez bym sie nie domyslila ze glodny jak jadl 2h temuTak to wlasnie dwie mamuski walczyly chyba z godzine z Wieeelkim Glodem malego Jasia![]()
to sprytne wykorzystanie to mialam na mysli zakupkino ladnie , mamy mala balamuciare na tik-takuSkad ty na to wszystko energie bierzesz Eve?
no ja tez same negatywne opinie slyszalam na temat chodzikow, ale jakos tak bardzo mnie kusi zakup jakiegos fajnego dla Szymcia/hmmm musze sie zastanowic.ale z drugiej strony czytałam na forum o chodzikach i podobno lekarze,szczególnie ortopedzi,zabraniają wkładać dzieci do chodzików bo źle się rozwijają,później zaczynają chodzić i mówić
Uwaga wymieniam potrawy: kotlety mielone z makaronem (zmiksowane), gotowane mieso, fsola plus ziemniaki zmiksowane plus mala porcja puddingu czekoladowego
spaghetti z sosem pomidorowym (sos nieprzyprawiony), lod waniliowy
, kielbasa pieczona w piekarniku, pognieciona z odrobina maslanki i musztardy
, paluszki rybne, francuski omlet z 1 jajka, zupa szpinakowa, watrobka smazona
, oraz wszystkie kaszki np: z platkow ryzowych, z platkow owsianych, z maki graham
, kaszka manna (wreszcie cos normalnego
) , kaszka kukurydziana.
juz podaje: wstajemy, nakladamy szlafrok, zamykamy za soba drzwi i kladziemy sie spac w drugim pokoju nakrywajac poduszka glowedawaj przepis jak ustawic tak mezula???
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość