witam z rana i stawiam poranną
ktoś ma ochotę?
u nas piękne słońce, cała rodzina już wie, że będziemy mieli synka i bardzo się cieszą, my tacy pro męscy jesteśmy...;)
izuś_85, gratuluje zdanego egzaminu, jeden do przodu. Ile jeszcze ci zostało??
Ja tez wczoraj zjadłam dużego kebaba ale cos mi ne smakował tak jak dawniej.
ale szalejecie w ciuchlandach. Ja wczoraj weszłam do dwóch ciuchlandów ale nagle jakoś mi sie odechcialo szukania w koszach i tylko pobierznie spojrzalam i nic nie kupiłam. Ale pamiętam jak w pierwszej ciązy to co piątek o 9 rano jeździłam, bo to był najtańszy dzień i wtedy było kilogram za 3zł i jak sie miało ponad kilogram to jeszcze jeden kilo dobierało się za darmo więc było za 1,5zł. Ale sie wtedy odkupiłam. Zawsze wracałam z dwoma siatami.
mamaJulci, imie Asia jest sto razy ładniejsze niz Marta. Moim zdaniem Asiunia jest najpiękniejszym imieniem, Ja poprzednio dla chłopca mialam imie Karol ale teraz tez mi się zmieniło i juz mi się średnio podoba.
Tweety123, ja poprosze kawke. Gratuluje synka.
Ja ide dzisiaj na 16 na USG. Na naszej liście na pierwszej stronie mamy teraz 3 chłopców i 2 dziewczynki więc dla równowagi u mnie powinna być dziewczynka. Ale bylabym szczęsliwa.
olala, w takim razie stawiam i życzę dziewczynki, ja pół nocy spać nie mogłam, wyobrażałam sobie naszego Smyka jak go myję, i przewijam i wszędzie widziałam tego ptaszka z wczorajszego USG... zwariowałam!
potem lecę na uczelnię do dziekana, musze przedłuzyc sesje
została mi astronomia i problemy przemian regionu śląskiego
no i musze pozbierać zaliczenia z ćwiczeń... bo gdzies mi jakiejs pracki brakowało...
a potem URLOP
no i postanowione ze wracam zaocznie za rok
ale dziś piękna pogoda wiosna idzie, nareszcie wiosna...
a ja sie doczekac nie mogę pierwszych powaznych zakupów, czyli tych komód
potem pozostanie nam wymienić łózko w sypialni i pomalować ściany
koleżanka jutro z rana zapisze mnie na to usg na przyszły tydzień zobaczymy czy sie teraz dzidziol nie zawstydzi i pokaże co ma miedzy nózkami