Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

01 kwie 2008, 10:34

Helo

Dziewczyny... odpukajcie w klawiaturę... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: To jest typowy wirus żołądkowy... :ico_sorki: Na szczęście dopadł tez kilku znajomych mi facetów :-D Więc jestem spokojna :ico_sorki: :-D :-D

Wszystkim malutkim jubilatom tym rocznym i jeszcze nie życzymy wszystkiego najlepszego :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Katrin ja mam tel Sony Ericsson W300i. To jest tel typowo muzyczny, zmieścisz bardzo dużo piosenek w pamięci. Ma klapkę, więc raczej trudno podzwonić, ale z zamkniętą gra. Tylko żeby Antoś nie doszedł do tego jak ją otworzyć...

Mordeczka
scrapki jak zwykle superowskie :ico_brawa_01:

No i popisałam... idziemy na dwór- tututy oglądać... Słowo daję- blachara mi rośnie :ico_wstydzioch: ... nic jej nie interesuje tylko samochody. Potrafi godzinami stać przy bramie lub gdziekolwiek dopóki widać samochody. Na urodziny najlepiej by było jakbym kupiła jej baniak ropy i woziła ją samochodem. 100% radości gwarantowane :-D No zmykam, bo mi dziecko z siebie wyjdzie.

Do potem

[ Dodano: 2008-04-01 ]
Nikogo nie ma, nikt nie pisze, a potem znowu nie będziecie mogły znaleźć naszego wątku, bo na samym końcu będzie :-D :ico_nienie:
kamelek
brawa dla Lenki :ico_brawa_01: U nas Julka budzi się w nocy raz czasem dwa na picie... Jest jej chyba gorąco i dlatego... czasem przesypia całą noc. Nie wiem co na to poradzić... ja z tym nie walczę :ico_noniewiem: Daję pić i już :ico_noniewiem:

Hektorka moja Julka ma tak samo... ogień i szkodnik w jednym. 5 minut w jednym miejscu?? Chyba jak śpi :-D Albo w kojec ja wrzucę. :ico_haha_01: A i w kojcu bryka na całego :-D Zabawki wcale jej nie interesują, tylko meble, kwiatki i wszystko to co nie powinno... :ico_noniewiem: telefon jest dobry na czas przewijania a i to nie zawsze... Ona uwielbia być z gołą pupą i tylko rozepnę pampersa a ta w nogi i bryka... Często z zafajdanym tyłkiem :ico_olaboga:

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 kwie 2008, 13:32

MY STAWIAMY TORTA :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: I KAWUSIĘ :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: MAMY DZIS IMPREZKĘ
DZIĘKUJEMY ZA ZYCZONKA
SKŁADAMY RÓWNIEŻ WSZYSTKIM SOLENIZANTOM
zdjęcia i napisze coś po 5 kwietnia jak znajdę czas bo mężulek wyjedzie papapap

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!

01 kwie 2008, 19:02

Słowo daję- blachara mi rośnie :ico_wstydzioch: ... nic jej nie interesuje tylko samochody. Potrafi godzinami stać przy bramie lub gdziekolwiek dopóki widać samochody. Na urodziny najlepiej by było jakbym kupiła jej baniak ropy i woziła ją samochodem. 100% radości gwarantowane .
Ja sie nie dziwie,w koncu sama pisalas,ze pracowalas w jakims motoryzacyjnym biznesie,wiec corka ma to po Tobie :-D

Caro-az sie martwie,musial Was straszliwy ten wirus dopasc,bo normalnie raniutkozawsze Ty pierwsza skladasz zyczenia jubilatom.

Syla-tort pyszniutki.I zgoda do 5 masz nieobecnosc na TT usprawiedliwiona,ale potem musisz ponadrabiac :ico_haha_01:

Kamelek-ja Ci nic w sprawie jedzenia nocnego nie poradze,bo u nas w nocy w ruchu ciagle cyc

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

01 kwie 2008, 21:20

cześć
Mały juz spi więc ja buch na forum, a się wykonczyl bo spędzilismy cały dzionek na dworku, byliśmy na placu zabaw, Kamil sobie pobrykał, pobujał, poslizgał no i piasku się najadł na koniec.

Dla solenizantów gorące życzenia wiele uśmiechu i powodzenia,

M0rD3CzKa, skrapki superowe, a z tym ekranem fajny pomysl, ja nie mam czasu na zabawe, ciebie to juz na maź wciagneło.
Oj to super ze masz takiego Aniołka, mój Kamilek jest spokojny jak gdzieś idziemy w gości, bo w domku to sajgon robi, uwielbia robić bałagan ze wszystkiego

kamelek1, u nas noc jest różna, nieraz kamil ją przespi, ale nieraz budzi sie na picie. Nieraz sie przebudzi i marudzi, ale zasypia, poprostu wziełam się na sposób, jeżeli tylko marudzi to widocznie sie obracał w łózeczku i coś mu nie wygodnie chwilke odczekuje on jeszcze marudzi ale za momencik zasypia i ja też, a jeżeli płacze, czyli chce mu sie pić. A wcześniej na kazde jego jeknięcie wtawałam i dawałam mu pić. Może też chwilke odczekaj, malutka pomarudzi i może zaśnie.

Kolka, to ci mały rajdowiec rośnie. a z tym tyłkiem u nas jest tak samo.

no i zjecia
Prezenciki na roczek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
na spacerku w parku, a z tyłu za mną dywan kwiatków, bardzo mi się one podobały i nawet spróbowałem jednego
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

01 kwie 2008, 22:15

M0rD3CzKa, skrapki superowe, a z tym ekranem fajny pomysl, ja nie mam czasu na zabawe, ciebie to juz na maź wciagneło.
hehe no wciagneło.. robiac skrapy odpoczywam i nie mysle.. zreszta co ja mam robic... nie mam z kim nawet pogadac wiec robie scrapki :-)
zdjecia superasne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kamelek1, Kacpo juz od bardzo dawna przesypia cala noc wiec nie pomoge Ci niestety ...on zasypia okolo 21 i budzi sie o 9-10 rano :ico_noniewiem: w nocy nie je i nie pije...Kolka, zabraniam Ci mowic tak na moja synową :ico_nienie: ona nie zadna blachara... tylko bedzie razem z mezem sobie jezdzila na wycieczki wiec juz wypatruje sobie wygodne autko :-D
Wielkie brawa :ico_brawa_01: za umiejetnosci wszystkich dzieciaczkow... moj Kacpi umie pokazac gdzie ma kota hihi i gdzie mama go ma... robi cacy wszystkim i sobie... pokazuje jakie dobre jest jedzonko..mowi daj jak cos chce a jak juz nie chce mowi dzia i grzecznie oddaje zabawkę... raczkuje jak żółw hihi ale chodzi calkiem dobrze tylko za szybko i przewraca sie do przodu niestety na buziaka ;/ uwielbia bawic sie na naszym placu zabaw i zeby bez płaczu był powrot do domu trzeba koniecznie dac mu cos dobrego do jedzenia w wozek heheh malo jeszcze mowi ... za to super potrafi sie bawic w akuku... w chowanego... usypia lalki :-D nie lubi samochodow :-D znaczy nie lubi sie nimi bawic ale ogladac na ulicy tak :-D i pieknie daje buziaka ale tylko mi :-D

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2008, 23:01

[center]Kochanej
Jagódce, Martynce i Oleńce

Obrazek

Z okazji roczku
Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dbranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...
życzą ciocia Kasia i Vikulka
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
[/center]

A 11-miesięczniakom: Mayci, Oleńce i Krystiankowi tysiąc buziaczków i słodyczy :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 kwie 2008, 23:57

STO LAT STO LAT DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW...NO I BUZIACZKI OD ERYCZKA DLA MARTYNKI!!!

katrin

02 kwie 2008, 00:55

Dla Erysia z okazji pierwszego roczku tony radosci,milosci i zeby zawsze byl takim slodkim lobuziakiem!!!
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

02 kwie 2008, 10:02

DLA ROCZKANIA KOLEJNEGO MOC BUZIALKÓW I ZAWSZE PEŁNEGO BRZUSIA , WORKÓW ZABAWEK
Katrin u nas z tym spaniem i jedzeniem w nocy jest tak ,że ona tez tyrtosi cyca i budzis ostatnio nawet i 3 razy , na noc dostaje butle 250 ml mleko z kasza wiec chyba sie najada i rano oklo 7 tez to samo a w nocy cyc albo herbatka ale jak je nie dam cyca tylko herbatke to jest awantura na całego i ciagnie mnie za bluzke od piżamy , i dlatego pytam was o rade co tu zrobic
czytałam gdzies w gazecie ,że powinno sie tak oduczac że co tydzień zmiejszac porcję mleka az do uzyskania wody i wtedy zaczać podawac wodę i około 2 tyg dziecko powinno spać , mało tego ona spi z nami królewna nasza kochana bo ja lóżeczko od 2 w nocy gryzie w dupsko
mysle ze ten cycus to na podrapanie dziąsełek i na zasadzie przytul mnie mamo do cycusia, kolezanka z pracy mi mówi zeby juz zaczac oddstawiac bo ona ma teraz problem z 2,5 letnia córcia co ja karmiła do 1,5 roku i ta teraz potrafi sie dopminac cycusia i przytulania
ale macie dziewczyny fajnie przespac cała noc o rany , nie dosc że wstaje o 5,30 to jeszcze mała laseczka daje mi dodatkowe atrakcje co za małe słodkie gucio

Awatar użytkownika
Blanka26

02 kwie 2008, 10:10

hejka, dziewczyny sorki, że rzadziej do was zaglądam, ale kompletnie nie mam czasu.Muszę cały czas pilnować Olci. A mam chwilkę jak śpi, no to wtedy gotuję sprzątam itp. TAkże wybaczcie :ico_sorki: Dziękujemy za życzonka, wszystkim solenizantom życzymy również wszystkiego najlepszego. No i mamy kolejnego wspaniałego roczniaka. Erysiu spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, zdrówka, samej radości na co dzień i wszystkiego co najlepsze!!!!!!

zmykam, bo Ola mnie woła

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”