dla zębolkaaha, Jasperkowi przebila sie druga dolna jedynka takze musze poprawic zebolkowy suwaczek!!
jeszcze troche i sie przebijea u nas wciąż nic nie ma - buuu a już prawie wyszła ta dolna jedynka a tu klops - nie ma jeszcze
u nas za to jest PELNO sklepow z butami... smiejemy sie z A., ze La Linea to miasto butow i ubran dla dzieci.. bo tych drugich tez jest pelno, tylko, ze ceny sa kosmiczne!!qrwa w tym zakichanym Sieradzu nic a nic nie ma
może jutro skoczę do zduńskiej woli
ale Hiszpanie chyba nie maja nic przeciwko, skoro te sklepy ciagle funkcjonuja... w ogole, tutaj pelno jest kobiet z dziecmi, z wozkami bardzo liczne sa hiszpanskie rodziny.. i mam wrazenie, ze oni kazde wyjscie traktuja jak pokaz mody... stroja sie, maluja i perfumuja, czasami az do przesady
[ Dodano: 2009-04-01, 18:05 ]
tzn. z jednej strony mozna zobaczyc te wszystkie wystrojone, odpicowane babki i facetow z wlosami na zelu, w kantach itp... a z drugiej strony, po ulicach snuja sie kobity w pizamach i dziewczyny w dresach (rozowych!)...
w ogole, nie wiem, czy w Polsce tez jest taka moda, ale tutaj mlodziez (szczegolnie nastolatki) nosza spuszczone spodnie, tak, ze cala d.... im widac
majtki tez nosza, najczesciej zielone, albo czerwone, albo takie, zeby je tym bardziej bylo widac... ale normalnie szok w trampkach (trampki do tego nosza, tez )
zaraz znajde jakies zdjecie, to wkleje...
[ Dodano: 2009-04-01, 18:13 ]
tu jest taka jedna, ale ta to jeszcze nic (ta w bialych majtach)... normalnie, to 2 razy nizej maja te spodnie spuszczone, tak, ze doslownie CALA d... im widac
[ Dodano: 2009-04-01, 18:43 ]
gdzie Was wywialo??? ja wlasnie czekam na A., bo poszedl do apteki kupic te kremy dla Jasperka, ale juz mi napisal, ze nigdzie ich nie ma
no i jak my mamy go wyleczyc z tej egzemy? ci lekarze sa beznadziejni...
aa i dzisiaj robie na kolacje lasagne.. bo nie chce mi sie wysilac za bardzo