Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2009, 08:41

SHOO - gratuluje przespanej nocki... nasza taka nie byla... Pan wstawal kilka razy do malej i chyba 2 razy ja karmil, ale nie jestem pewna... raz na pewno... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

ja tez nie zrobilam nikomu kawalu, Pan usilowal mnie wrobic, ale sie nie dalam... nigdy sie nie daje... :-D :-D :-D :-D

co do paznokci - tez obcinam zwyklym obcinaczem dla doroslych... ale malej tak szybko rosna paznokcie, ze... moglabym chyba co drugi dzien obcinac... ostatnio patrze, a mala ma w uchu jakas czarna plame... przygladam, a to sie okazalo, ze to strup z zaschnietej krwi... Ona jak jest karmiona mlekiem, to albo drapie sie po glowie, albo ciagnie za wlosy, albo wlasnie wtyka sobie palce do ucha (tylko nie w ta dziure do srodka, tylko w te "pozawijane czesci" na gorze ucha (nie wiem jak to nazwac...) i tam sie drapie... No i musiala miec chyba paznokiec zadarty wlasnie, bo normalnie wydlubala sobie dziure do krwi... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2009, 08:59

witeczka z :ico_kawa:
nocka ciężka u nas, Majka miała zawalony nosek i miała problem z oddychaniem. O 4 wzięłam ja do siebie, spała jak aniołek wtulona w mamunię do 6,30 :-/ a ja wstałam niewyspana i połamana :-/
No lubie jak ona tak spi wtulona we mnie ale to za dnia, bo w nocy to ja potrzebuję swobody ;-)

ciepła wodę już mamy :DD :DD :DD dzisiaj rano już była :-)

ja paznokietki normalnie obcinam nożyczkami dla dzieci, obawiam się że obcinanie obcinaczkami nie jest dokładne, zostawia boki pazurków :ico_noniewiem:

o rany ale się chu** czuję, wszystko mnie boli :ico_chory:
a tu już pralka włączona :ico_puknij:

[ Dodano: 2009-04-02, 08:59 ]
kawału nikomu nie zrobiłam a mnie zrobiła tylko gie ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2009, 09:07

witaj MARGARITA...

przykro mi, ze nocka kiepska... :ico_placzek:

i baaardzo sie ciesze, ze macie juz wode, bo bez tego naprawde wielki problem, szczegolnie przy malym dziecku...

wstyd sie przyznac, ale my z panem bylismy wczoraj tacy zmeczeni pod wieczor, ze nie chcialo nam sie wykapac malej... Pan zrobil to teraz, rano... fajnie, nie bede jej musiala kapac wieczorem, a zostaje sama, bo pan idzie do pracy... no i ciekawe jak nocka nam razem minie, wezme ja znowu do swojego lozka...

obcinacz obcina paznokietki bardzo dokladnie i jesli zrobi sie to umiejeteni, to nie zostaja zadne boki, czy ostre krawedzie... u nas nozyczki dla dzieci nie przechodza, bo mala ma za miekkie te pazurki i sie wyginaja pod ostrzem nozyczek...

Marta, kiedy Ty idziesz do pracy? Od poniedzialku?? :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2009, 09:24

Witam sie i ja :-)

u nas nock ataka sobie.
Musialam chyba ze 4 razy wstawac do malego, poplakiwal, zrobilam mu mleczko o 6 i wypil wszystko i wstal jakos przed 8.
U nas jakos dzis pochmurnie, kurcze a ma byc 18 stopni, miala isc z rana na spacerek, bo potem mam rozbity dzien, ale poczekam, az slonko wyjdzie.
Erik lezy na macie i wcina chrupki kukurydziane, juz dwa wsunal,a le takie wielkie, bardzo je lubi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

shoo brawo dla Jasperka za drugi zabek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Nie wiem co mialam jeszcze pisac, acha, mnie nikogo nie udalo sie oszukac, ale nawet nie probowalam.

A i bede musiala sie z Wami rozstac pewnie na dlugo, bo nie bede miala neta, wczoraj nas tak wkurzyli, podpisalismy umowe o internet i razem w tym mozna bylo wziac rozmowy do Polski za 3.99 Euro i miala do nas przyjsc odpowiedz po 3 dniach, przez ta przeprowadzke jakos zapomnielismy o tym, a wczoraj moj P mowi, ze pojedziemy do miasta do Telocomu spytac co z tm internetem, noi co sie okazuje, ze przyszedl liest do nich juz 3 tygodnie temu, a do nas nic i ze nie bedziemy mogli miec internetu, bo nie maja dla nas wolnen linii, ale sie wkurzylismy, moj P tak na nich krzyczal i wyszedl wkurzony, a juz dalismy wypowiedzenie dla naszego radiowego neta i dostalismy potwierdzenie. takze pod koniec kwietnia juz mnie nie bedzie :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2009, 09:27

A i bede musiala sie z Wami rozstac pewnie na dlugo, bo nie bede miala neta
a juz dalismy wypowiedzenie dla naszego radiowego neta i dostalismy potwierdzenie. takze pod koniec kwietnia juz mnie nie bedzie

PATI, no zartujesz??? Ile czasu to potrwa?????????? :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2009, 09:41

PATI, no zartujesz??? Ile czasu to potrwa?????????? :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
nie wiem kochana, moze miesiac, dwa, po roku, az bedzie wolna linia dla nas.
Postanowilismy z mezem , ze nie bedziemy brali innego interneru, bo juz raz sie wkopalismy.
Jak sie przeprowadzilismy, to tez nie mielismy tego internetu bo tez nie milei dla nas wolnej linii i wzileismy wlasnie ten radiowy, a po tygodnoiu przychodzi list, ze mozemy juz miec tamten internet, sie wkurzylismy strasznie, ze nas wczesniej nie poinformowali i teraz moj P powiedzial, ze nie bedziemy brac innego neta i poczekamy az znajda dla nas wolna linie.

Norlamnie te Szwaby to ajkis zacofany narod, zeby nie mieli linii wszedzie, to w Pl neta dostac to nie problem :ico_zly: :ico_zly: :ico_olaboga:

Smutno mi, ze nie bede mogla z Wami rozmawiac i podziwiac nowe umiejetnosci Waszych maluchow :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Bede za Wami tesknic..............

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2009, 09:44

PATI - no strasznie mi przykro... stracimy kontakt na tyle czasu??????????? :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Jeejjj, w Polsce nie ma problemu z zalozeniem netu, nie trzeba czekac na zadne wolne linie... bez sensu... :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

[ Dodano: 2009-04-02, 09:44 ]
to od kiedy Cie nie bedzie??

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2009, 09:52

to od kiedy Cie nie bedzie??
na nowym mieszkaniu bedziemy mieszkac od 25kwietnia wiec juz nie bede miala neta i nie wiem, kiedy bedzie.

Jak ja Was potem doczytam????? :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Najwyzej wezme np od Ciebie numer komorki i bede co jakis czas pisala co u nas

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2009, 09:55

na nowym mieszkaniu bedziemy mieszkac od 25kwietnia wiec juz nie bede miala neta i nie wiem, kiedy bedzie.

Jak ja Was potem doczytam?????
boshe, to straszne... nie wyobrazam sobie tego... bedziemy sie martwic i tesknic... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Najwyzej wezme np od Ciebie numer komorki i bede co jakis czas pisala co u nas
nie ma sprawy, napisze Ci swoj nr na PW... bedzie mi milo...

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2009, 09:57

nie ma sprawy, napisze Ci swoj nr na PW... bedzie mi milo...
ok to czekam na numer i od razu sobie zapisze.

Ale to nie bedzie to samo co na TT no ale zawsze to bede wiedziala co u Was

A jak tak Su lepiej z jedzonkiem???? A jak tesciowa?

[ Dodano: 2009-04-02, 10:01 ]
Gie juz odebralam PW, wyslac Ci tez moj czy dopiero jak napisze to bedziesz miala?

[ Dodano: 2009-04-02, 10:03 ]
Acha, zaraz ide karmic Erika i pojde z nim na spacrek a potem bede.
Kurcze jest juz tak cieplo, a mu w tej kurteczce zimowej bedzie dzis za goraco, u nas po 18 stopni, mam taka wiosenna cieplejsza i nie wiem czy juz mu ja ubrac czy jeszcze za wczesnie, nie wiem czy mi nie zmarznie w sumie i tak jest kocyczkiem przykryty :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”