Cześć dziewczyny ja należę do staraczek, mam syna prawie 7 lat i też kiedyś straciłam dziecko... syna Mikołaja, byłam w 24 tys ciąży i nastąpił poród, parę lat minęło ale tego się nie zapomina, teraz staramy się o kolejne dziecko od sierpnia i mozolnie nam to idzie
ale witamy się anetko serdecznie :ico_buziaczki_big: miejmy nadzieję, ze bociany co sie na wiosnę zleciały zadziałają jak trzeba i nam wszytskim tobołeczki podrzucą do brzuszków
anetka607, Kochaniutka wszystko powoli bez nerwow i stresu a napewno sie uda
Ja staralam sie z M o dzidzie prawie rok, no i na pierwszym usg dowiedzialam sie ze dzidzia nie zyje........ teraz staramy sie znowu i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok chociaz nie ukrywam ze mam obawy. anetka607, Mam nadzieje ze Tobie sie uda i jeszcze troszke bedziesz miala śliczny brzusio...
anetka ja i z Jagódką i z Bliźniakami robiła wtydzień po spodziewanej @ - ale to dlatego, ze po prostu nie planowałam ciąży...nie przypuszczałam, ze z tego powodu moze mi sie spóźniać @
teraz pewnie bedę robic już na kilka dni przed @, ale jak zrobisz w dzień spodziewanej @ to już są wiarygodne. zależy od czułosci testu jeszcze.
a spóźnia ci się @ ?
eve.ok, co u nas ???? hmmmm jak narazie ok jakos leci, brzusio rosnie az za bardzo jak narazie dostalam wezwanie do poloznej tutaj w uk zobacze co dalej mam nadzieje ze zrobia mi szybko usg, co do samopoczucia to nic mnie nie boli ale mam czeste mdlosci ale to mnie akurat cieszy a w nocy jak ide do wc to piersi strasznie mnie rwia