jestem pierwsza

Iwona H,

no cóż szykuje sie do pracy i postanowiłam zajrzeć

powiem w skrócie że nocka znowu do bani, wstawała chyba milion razy, jestem pół tomna, ale nic to - damy radę, chyba

Chyba bierze mnie laksa

Trzymajcie kciuki za Majkę

laksa to choroba?Chyba bierze mnie laksa![]()
![]()
no, przynajmniej deserek mu smakowal.. juz mu tej ryby nie podam... a feeee!shoo, to fajnie, ze lasagne smakowala, i ze Jasperek tak ladnie wczoraj wszamal deserek![]()
![]()
juz w skrocie poinformowalam dziewczyny, o co kamanGie, margarita, Iwona to nie zadna tajemnica, wysle Wam PW
dzin dybry shooPati85, dzin dybry
moj maly codziennie wstaje o 7 troche po 7 ale tez gada, grucha, ale mi to nie przeszkadza i spie dalej tak do 8, ale dzisiaj jakos sie wyspalam wiec wstalam o 7.30u nas nocka okej, tyle, ze o 7 maly sie obudzil i zaczal tak gruchac, ze nie dalo sie spac (tzn. ja nie umialam, A. spal jak zabity.. jak on to robi)
w koncu o 7:45 nie wytrzymalam i zwklelam sie z loza, zeby zrobic mu mleko... i co? i standardowo, jak tylko wstalam i poszlam robic mleko, to maly usnal!!!
oj, szkoda, ale nastepnym razem na pewno sie udaa jednak do tego Maroka w ten weekend nie pojedziemy, bo musielibysmy wszystko zaczac zalatwiac dzisiaj - tj. bukowac bilety na prom, jakis hotel itp.
ale niestety dzisiaj to bedzie niemozliwe, bo A. po pracy idzie na jakies party,
acha, dziekujejuz w skrocie poinformowalam dziewczyny, o co kaman
DZIEKUJE KOCHANEwszystkie sie z nami zgadzaja, a i zgadzaja sie na ten tytul..
tak wiec, UWAGA UWAGA, od dzisiaj Pati85 jest oficjalnie HONOROWA OBYWATELKA SIERPNIOWEK!![]()
![]()
![]()
![]()
witaj, milego spacerkuSloneczko wychodzi wiec zaraz zmykam na polko
hehe, odbre pytanie, mielismy jechac ustawiac kuchnie, noi P przyjezdza z pracy i mowi, ze Roman ( jego kolega) dzwonil i mowil, ze chcialby jechac z nami zobaczyc nasze mieszkanko, i ze nam pomoze, no to ok, im wiecej osob tym lepiej, szybciej skonczymy.a jak Twoja kuchnia na nowym mieszkaniu? duzo zrobiliscie??
ok, ja tez ide podac mu marcheweczkelece karmic malego, zajrze za chwile
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość