Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 kwie 2008, 21:40

Pewnie ze tak ja jak bylam w poradni ryzyka okołoporodowego z Pawełkiem to Pani doktor mnie spytala co mowi no to ja jej powiedziałam a ona na to czy roumie co sie do niego mowi i czy wykonuje polecenia i zrobila mu jakis test wydala polecenie a on mial je wykonac i to zrobil i ona poeiwedziala ze najwaniejsze ze dziecko rozumie a na mowe przyjdzie czas

[ Dodano: 2008-04-01, 21:43 ]
Moja mama mowi ze jak ja bylam w wieku Pawełka to mwilam juz krotkimi zdaniami a moja siostra znowusz miala ciezka mowe wiec juz na moim przykladzie widac ze dziecko dziecku nie rowne i kazde rozwija sie swoim tempem

[ Dodano: 2008-04-01, 21:44 ]
Wiecie moj Pawełke wogole sie nie chce bawic ze swoimi rowiesnikami tylko ze starszymi dziecmi od tych mniejszych ucieka :ico_noniewiem:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 07:25

Witam :-)

U nas leje, straszna pogoda...

Ja po bardzo ciezkiej nocy, Maja wiercila sie co chwila a kilka razy obudzila sie z takim placzem,ze nie mozna jej bylo uspokoic :ico_placzek: wyjde dzis z pracy o 11-ej i pojdzimy do lekarza bo podejrzewam,ze Maja ma jakies zapalenie drog moczowym albo cos podobnego bo wczoraj wiecorem co chwila łapala sie za pieluszke i krzyczała - ał :ico_placzek:

Emilka na zdjeciach sliczna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i duzo wieksza od Mai - widze po wózku :-D My jak bylismy w ZOO to Maja miala troche ponad 10 miesiecy i juz jakie bylo zainteresowanie zwierzatkami, w tym roku tez musimy sie wybrac jak tylko zrobi sie cieplej i zielono, z tym ze u nas to calodniowy wypad...

Wczoraj byla rozmowa,ze im dzieci bardziej zmeczone tym gorzej im usnac i ja przyznam,ze u nas jest idenntycznie :ico_olaboga: np. wczoraj majka obudzila sie po 5-ej i spala w dzien tylko godzine i jak wrocila ze wsi wieczorem to byl płacz wrecz histeryczny...

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

02 kwie 2008, 09:45

dziendoberek

u nas tez szaro buro i ponuro
ale za niedlugo moze wyjdziemy na krotki spacerek chociaz bo nie pada jeszcze a i w miare cieplo jest

nocka przespana, obudzil sie o 8....

nawet nie wiecie jak zaluje ze u nas nie ma zoo, najblizsze w berlinie albo w poznaniu chyba.... :ico_noniewiem:

Iwonko daj znac koniecznie co z Majusia

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 09:50

Gabrysiu, napisze jak tylko wróce... zarejestrowana jest na 11.30...
Dzwonilam do Piotrka i niby twierdzi,ze Maja nie placze i wyglada jakby jej nic nie bylo ale ja wole jednak sie upewnic...

U nas tez paskudna pogoda, caly czas pada :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Natashka

02 kwie 2008, 09:56

Gabrysiu chetnie bym przyjechala, ale poki co jeszcze auta nie mam a i do łodzi nie tak blisko a pociagiem jechac z Oskrem sama to bylyby jaja :ico_haha_01:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 10:06

Oj ale fajnie byloby sie tak spotkac :-)

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 kwie 2008, 10:44

Witamy u nas noc jak zwykle z pobodkami u nas to standard!! My juz bylismy na krotkim spacerku w skelpie po zakupki ale narazie u nas chyba sie troche wypogodzi wiec jesli nie bedzie padało to spacerek murowany zaraz bede go usypiała i bedzie chwilka spokoju i odpoczynku narazie spadam obaidek mam juz gotowy wiec wezme sie za prasowanko a jest tego duuuuzo a ja tak nie znosze prasowac :ico_zly:

Awatar użytkownika
Natashka

02 kwie 2008, 10:47

ja tez Ewelinko, dla mnie prasowanie to zgroza :ico_haha_01:

my za godzinke dopiero wychodzimy an spacerek bo sie z przyjaciolka i jej synusiem amlenkim umowilysmy, Oskar pewnie bedzie spal.... :ico_haha_01: jego pora juz bedzie

a wieczorem moze tez jakies fotecxki wkleje...zobaczymy jak bedzie z moja wena hehe

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 10:47

Prasowania Ewelinko wspolczuje, ja tez tego nie lubie... z resztą u nas kazdy prasuje sobie sam :-D tzn ja sobie i Piotrek sobie...

[ Dodano: 2008-04-02, 10:48 ]
Natalia , to udanego spacerku :-D

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

02 kwie 2008, 12:53

witajcie :-) my wczoraj cały dzień byliśmy na dworze i myslałam,że Michas po takim szaleństwie będzie spał jak zabity, tymbardziej ,że w dzień spał tylko pół godziny :ico_noniewiem: no i guzik: noc koszmarna :ico_szoking: wniosek z tego taki,że najlepiej trzymać nasze zwierzaki w domu,bo inaczej nie mogą spać od nadmiaru wrażeń :ico_haha_01: ech... a dzisiaj koszmarna u nas pogoda, więc i tak nigdzie sie nie ruszymy...
Dorotko współczuję,że musisz siedziec w pracy w takim stanie :ico_olaboga:
Emilka słodka :ico_brawa_01: :-) no i też zazdroszczę Wam tego zoo :ico_placzek: ogród botaniczny to mamy w Lublinie, więc niedaleko, no i na wsi to i tak roślinek sporo :ico_haha_01: ale zoo to najbliższe w Zamościu, takie byle jakie :ico_noniewiem: aha , no jeszcze takie mini zoo, z którego wklejałam kiedys fotki to kilkanaście kilometrów :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-04-02, 12:55 ]
no i czekamy na wieści z wizyty lekarskiej Majeczki, oby wszystko było dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”