Wrócilismy, uff zdrowa.
Katarek ma bo oczyszcza nosek mam zakraplać noesek kropelkami NIE PRZEGRZEWAĆ DZIECKA
i wietrzyc , sciągac katarek tylko jak bedzie duzy
w niedziele mamy isc na pierwszy spacerek
Misiunia - Zosia tez miała najprawdopodobniej od zachłyśnięcia mlekiem.
A jesli chodzi o pokarm po porodzie to ma go na stówe ale jest go malutko dlatego nie wiem , dzidzia w pierwwszej dobie potrzebuje dawki pokarmu jak jedna łyżeczka
[ Dodano: 2009-04-03, 12:00 ]
MAMUSKI co do KARMIENIA;
W pierwszych dobach też dokarmiałam buteleczką bo myslałam ze nie mam pokarmu, potem zaczeła ssać piers noi w 5 i 6 dobie zmasakrowała mi brodawki smarowałam ciągle BEPANTEN nie trzeba go zmywac to maść " jadalna" noi zagryzłam zęby i opłacało sie teraz karmie z usmiechem i patrze jak mała to lubi tuli sie do piersi i tak uspokaja, ważne tylko ABY TRZYMAĆ DZIECKO W POZYCJI PIONNOWEJ ABY SIE NIE ZACHŁYSNEŁO TO WAŻNE MOJA ZOSIA PRZEZ TO DOSTAŁA ZAPALENIA PŁUC.
CZYLI
- Zaciskamy zęby i karmimy w pozyci PIONONEJ a po tygodniu będzie sama radość gwarantuje
[ Dodano: 2009-04-03, 12:04 ]
Uciekam gotować obiadek , meldujcie sie ciekawe któa następna
Mamy już Klaudie, Zosie, Lenke, Kubusia, Amelke...
[ Dodano: 2009-04-03, 12:06 ]
noi JESSICE - GRATULACJE
[ Dodano: 2009-04-03, 12:26 ]
Kurde te chłopy
Mam cudowną zdrową juz córcie, chudne, jest piekna pogoda i wszystko sie układa to - teraz mi sie chłop psuje
Wraca od dwóch dni z pracy najerzony bo go tam wkórwiają i fochy mi tu robi czepia sie o pierdoły wrrrrrrrrr potem jak mu afere robie przychodzi i mu głupio - i co z tego jak ja juz wtedy nam zepsuty nastrój
Masakra z nimi masakra.......