wszystko mnie boli przez ten okres
teraz wysuszę włosy, bo umyłam
[ Dodano: 2009-04-03, 10:09 ]
dziękujędonatka26, wszystkiego Najlepszegp dla Szymonka :)
moja bratowa też brała lek na zatrzymanie laktacji i nic jej po nim nie byłoa teraz mam ten lek brac a on powoduje rozne rzewczy boje sie
nie możesz co 2, przetrzymaj ją do 3, daj jej herbatkę albo oszukaj smoczkiem, albo zajmij ją czymś, a jak już nie wytrzyma to na początek co 2,5, ale spróbuj co 3a moja co 2 h chce jesc
ja ubieram taki kombinezon średniej grubości a pod spodem malutka ma pajacyka. Nie masz sie co sugerować tym że tobie jest cieplo w słoncu bo maleństwa są w wózku i im słoneczko nie przygrzewa.jak ubieracie dzieciaczki na spacer? wkladacie gruby kombinezon czy cienszy?i co pod nim?
ja używałam śpiworku, ale już zrezygnowałam, a wie ubieram synka w dresik, pod spodnie rajstopy, potem kupiłam mu kurtkę z bluzą razem, do tego cieplejszą chustę pod szyję i czapeczkę podwójnie szytą bawełnianą zawiązywaną na szyję z przykrytymi uszkami,w wózku mam becik i tam go wkładam i na to cieniutki kocyk i to przykrycie od wózka, nie wiem czy jeszcze nie za dużo ładujejak ubieracie dzieciaczki na spacer? wkladacie gruby kombinezon czy cienszy?i co pod nim?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość