hej hej
megi5566 moje usg jest o 14-40 ale na ten dzien wypada i chlopak i dziewczynka wiec wiesz jak sie masz ja juz ciuszki niebieskie mam
monia82kurcze juz nie wiem co napisac by ci pomoc poradzic
ja tez nie jestem w grupie ryzyka a badania prenatalne robie no a co to wykrywallnosci to mowia o 95% wiec zawsze te 5 % ryzyka jest
ja zapewne na twoim miejscu zrobilabym wszystko by sie dowiedziec jak moge pomoc dziecku wydalabym ostatni grosz pojechala na koniec polski by specjalista zbadal mi dziecko i bym wczesniej mogla sie przygotowac (siebie i lekarzy) choc z drugiej strony gdyby okazalo sie to najgorsze nie wiem czy bym to zniosla a wiec musisz sama odpowiedziec sobie na pytanie co dalej my mozemy cie wspierac z calych sil
Tagar fajnie ze sie odezwalas
gratuluje chlopczyka choc zapewne u ciebie dziewczynka bylaby lepsza bo masz mnóstwo pewnie rzeczy po Hance no ale nabedziesz nowych doswiadczen i bedziesz muec parke
a co do wakacji to nadrobisz jeszcze nie jeden raz
olala dziewczynka przypada
izuś_85
wogole to nie napisalam wam jak ona cuudnie wyglada

brzusio ma fajny taki wyrazny ah fajnie sie na nia patrzy jest pelna humoru optymizmu i ma wielki apetyt

ja przy niej wygladam jakbym byla 2 miesiace do tylu

ale i tak kocham swoj maly brzusio

a kiedys nadrobie i ja
izuś_85, jasne ze w razie czego to ubranka sie zamieni i tyle ja bede znala plec 10-tego i wtedy bedziemy myslec czy trzeba sie wymieniac
ps.jakby co to kupuj i dla dziewczynki i dla chlopczyka jak bedzie cos sliczniutkiego to ja wezme i odkupie te rzeczy i tez bede tak robic odkupować lumpeks z rozu i blekitu

ps.w pn jade zawiesc rozlicznia to i o lumpeksik zachacze
[ Dodano: 2009-04-03, 09:30 ]
dzis moj K ma rozmowe w sprawie nowej pracy po angielsku ah denerwuje sie troszke bo wiem ze mu zalezy i ze sie w banku meczy -cieszylabym sie gdyby sie mu udalo
ps.po rozmowie moze przyjedzie po mnie i zabierzemy nasze dwie kruszynki na dlluuuuugi spacer po chorzowskim bo pogoda za oknem super
Beata_Tychy moze jak siostrzyczka wyjedzie juz spokojnie po swietach umowimy sie na te lody ?
[ Dodano: 2009-04-03, 09:51 ]
PS.juz prawie 10 ide sie zrobic na bóstwo

(nie wiem czy u mnie jeszcze cos da sie zrobic

) no bynajmniej bede próbować bo chce żeby mój K wreście zobaczył mnie wyjsciowo a nie ciągle tylko w dresie ,ale bede zagladac bo nigdzie jeszcze nie uciekam hmm tylko ze wy gdzies sie schowałyście
[ Dodano: 2009-04-03, 10:00 ]
teraz tak sobie mysle o tych chlopczykach i dziewczynkach i w sumie jeszcze nie wiemy co ty
malutkaniunia88 masz w brzuszku czyzby brzdac zrobil ci psikusa i pokazal ci tylek

?