Helooooo
jejku jak u nas pieknie, normalnie az zyc sie chce, kurcze mam tyle roboty w domu, ale szkoda mi malego, zeby w domku siedzial w taka pogode, tylko teraz mam dylemat, upralam jego kurteczke, bo wczoraj w aucie ulalo mu sie obiadkiemi kurteczka byla w marchewce wiec musialam ja uprac, mam nadzieje, ze puscila i nie wiem co mu nalozyc, zeby mu zimno nie bylo. Mam bezrekawnik , jednen cienszy grubszy i kurteczke ale wiekszy rozmiar taka typowa wiosenna, dzis chyba jest 20 stopni tak cieplo i nie wiem co tu zrobic.
margarita, to super, ze w pracy Cie tak miloprzyjeli, a Majka sie nie martw, dziewczyna da rade
Pati85, troche zazdroszcze Ci tych rolek, ja tez kiedys jezdzilam i teraz mnie korci, zeby do tego wrocic, szczegolnie, ze codziennie widze tysiace ludzi na rolkach, ktorzy jezdza sobie wzdluz plazy... a ja nie mam rolek i nie mam z kim jezdzic, bo A. nie chce (nie umie)

oj bidulko Ty, to sama sobie kup rolki i jak maly bedzie juz spal wieczorkiem to Twoj A posiedzi z nim a Ty pojdziesz pojezdzic, wiem, ze nie chce sie samemu, ale naloz sobie sluchawki na uszy i bedziesz sluchala muzy, a nauka jazdy na rolkach nie jest taka trudna, moze przekonaj A, zeby sprobowal
Pati to jako oficjalna sierpniowke prosze napisz mi dokladna date urodzin Erika to mu suwaczek na pierwszej stronie zrobie
no to podaje Erik ur.19.09.2008; waga 3250kg;wzrost 52 cm
Ide chyba podsuszyc wloski i ojde z malym na spacerek, tylko najpierw musze dac mu mleczko