a i gratulacje dla natali za pierwszy zabek

Dzieki Martus!a teraz temperatura szok w nocy musialam jej oklady robic bo dalam jej calpol a i tak miala temperature biedna
a i gratulacje dla natali za pierwszy zabek
A Pati nas zlalaMiszka,Zirca,Pati gdzie sie podziewacie???Agusia odezwij sie z PL
nie musisz przepraszac, ale to nie ja Was olalam, sorry za szczerosc, ale po co mam tu zagladac skoro i tak nikt nie zwraca uwagi na to co pisze, tak jakby mnie w ogole tu nie bylo. Jedynie mmarta i miszka pisza miedzy soba. Tak jest i to nie tylko ja zauwazylam.A Pati nas zlalai to zupelnie nie wiem czemu. Smutne
Pisze Wam bo Wy sie martwicie gdzie ona sie podziewa, ale ona chyba nie martwi sie,ze Wy sie martwicie
I na dodtek nie wiem czemu taka totalna olewka - ale jakbyscie chcialy wiedziec co u niej to poczytajcie na sierpniowkach :) (Pati pewnie tez to czytasz - wiec przepraszam,ze to ja to pisze ale ktos musi - jezeli nie Ty - wyjasnic dziewczynom,ze nie zamierzasz sie juz u nas pojawiac, bo niepotrzebnie sie martwia)
No wlasnie sie zastanawialam czy moge podac ten syrop,widzisz,juz wiem,wiec podam na noc na wszelki wypadek,moze bedzie lepiej spaladziwiła ze juz mu 2 idą no nie wiem biedak pewnie będzie miał krzywe zęby dzis lekarka przepisała mu syrop i powiedziała zeby mu dawać syrop przeciwbólowy
Nie przejmuj sie kochana,jestem z Toba w tym nieszczesciuA nocka jakas taka placzaca... mala od 2.30 do 5.30 plakala... dalam jej czopek ale nie pomoglo, zel tez nie
Skoro nie tylko Ty to zauwazylas to znaczy ze gdzies nam pieknie nonono obrabiasz,bo nie przeczytalam zeby dziewczyny tutaj sie skarzyly.Poza tym nikt nikomu nie zabrania sie wypowiadac na publicznym forum,jezeli jestem tylko ja i Marta to gadam z Marta,jezeli jest nas wiecej to mamy razem do pogadania.Zastanow sie dlaczego tylko Tobie Pati cos tutaj nie pasuje?Moze problem nie lezy w nas tylko w Tobie ? Nie no, niespodziewalam sie ze kiedykolwiek cos takiego bede musiala napisac,bo wchodze tutaj zeby poobcowac z fajnymi dziewczynami,a nie podnosic sobie cisnienie.To tyle do Ciebie Pati.Jedynie mmarta i miszka pisza miedzy soba. Tak jest i to nie tylko ja zauwazylam.
po pierwsze nikomu nonono nie obrabiam, tylko dziewczyny spytaly sie mnie czemu nie pisze na wrzesniowkach wiec im apisalam to samo co tu i tez to samo sadza co ja.Skoro nie tylko Ty to zauwazylas to znaczy ze gdzies nam pieknie nonono obrabiasz,bo nie przeczytalam zeby dziewczyny tutaj sie skarzyly.
a co tu jest do podnoszenia, kazdy ma prawo napisac swoje zdanie wiec je napisalam, a to, ze tu pisze sama do siebie, bo rzadko ktos wogole zauwaza mnie. Koniec tematu jal dla mniebo wchodze tutaj zeby poobcowac z fajnymi dziewczynami,a nie podnosic sobie cisnienie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość