Jeden znajomy wyczaił, że jakaś firma likwiduje serwerownie, chca kupić troche czesci i jeszcze wyceny porobic. Jutro wraca
Faktycznie znalazlam te trampki, ale wychodza drozej bo ja placilam 20zł fajne sa bardzo
Izunia, maja strasznie dlugie sznorowki, moze ty tego tak nie odczujesz przy wiekszym rozmiarze, ale ja musze kupic rurke termokurczliwa i je skrocic z 5 cm
ja tylko na chwilke- u mnie totalna zalamka, strach i stres. w poniedzialek czeka mnie przeprawa w sadzie z mezem. jestem calkowicie sparalizowana.
ponadto mam czeste skurxcze macicy, nogi puchna i paluchy u rak. mam wrazenie ze za chwilke urodze.
ivi postaraj się nie myśleć! bo takie skurcze są niebezpieczne wychodź na spacery, próbuj się czymś zajmować, jakoś dasz rade. Maleństwo najważniejsze! kurcze nawet nie wiem co ci pisać, bo sama nie wyobrażam sobie walki z mężem i to w sądzie. To musi strasznie boleć
Dzien dobry
Znalazłam temat i postanowiłam napisac Mam nadzieje ze moge dolaczyc
Pewnie powiecie zeby napisac cos o sobie więc od razu to zrobie
Jestem rocznik '84 mieszkam w Jarosławiu niedaleko Rzeszowa ( prawie Ukraina ) No i czekam na naszą Klusie
ramonko załapałam kryzys czytając jak kolejna dziewczyna zachodzi w ciąże co cykl zaczynałam płakać.. a najgorzej było w 5-6 cyklu i postanowiłam się stamtąd zmyć. Teraz dobiega do końca mój 9 cykl i mam nadzieje że się udało, bo w tym miesiącu już działałam troszke przy pomocy gina.. zobaczymy (moja linijka w podpisie pokazuje ile już się staram... ehhh)