Witaj Iwonka - tez czasami lubie jak Pan wezmie miala i psa na dwor, a ja moge w spokoju posprzatac mieszkanie...
Buciki pierwszy raz dzisiaj zalozylam Su... w kombinezonie tez miala grube skarpety...
ja nie widzialam dzieci w krotkich rekawkach, ale widzialam maluszki w wozkach opatulone po sama szyje w grubasne ciuszki i nakryte jeszcze tymi grubymi misiowymi kocami!!! W takie slonce i gorac... to chyba tez przesada...
[ Dodano: 2009-04-04, 17:08 ]
dzieki za komentarz
[ Dodano: 2009-04-04, 19:01 ]
ojej, no i nikt tu juz nie zajrzy?????
[ Dodano: 2009-04-04, 19:59 ]
eeej, laski, noooo....
Su spi w kojcu, ja sacze bronxa i wcinam "Pawieła" (Pawełka advocat)
jak sie mala obudzi, to ja wykapie i bede ogladala "Twierdze" na TVP1 z Connery'm, Cage'em i Harris'em, bo chyba jeszcze nie ogladalam nigdy... albo nie pamietam...
A na TVN o 21:10 bedzie Bridget, wiec gdyby Twierdza mi sie nie spodobala (w co watpie), to obejrze Jones poraz 10-ty...
Pan znalazl jakis czas temu w Kaufie sloiczek ze sliwkami... ale nie sa suszone, czy ja dobrze zapamietalam, ze ktoras z Was pisala o suszonych??
[ Dodano: 2009-04-04, 20:00 ]
i gg mi cos nie dziala...
[ Dodano: 2009-04-04, 20:58 ]
no nie moge z Wami...
a Su jak zasnela, tak spi, a wszystko do kapieli juz przygotowane od godziny chyba... (zbaczy, oprocz wody ma sie rozumiec )
a ja tu siedze, jak kolek...
[ Dodano: 2009-04-04, 21:47 ]
Su spi nadal, wiec chyba z kapieli nici... kurna, a wlalam juz zel do wanienki
no nic, na Was juz chyba nie mam co liczyc dzisiaj... szkoda, bo mi "samotno..."