ale ladnie Ci w prostych wloskach, podoba mi sie... a nie robilas nic z kolorem? Jak sie A. podoba??
to co?? nie moze wiedziec, ze robisz zdjecie wloskow, bo chemy zobaczyc??Gie, niestety nie mam wiecej zdjec,bo A. mi wpadl do lazienki
yyyyy?? dziwne... moze potrzebna Mu byla jakas zmiana w Tobie... nie wiem...twierdzil, ze wygladam jak zupelnie inna osoba i stal sie dla mnie milszy, czesciej mnie przytulal
moze moze.. i wiedzial, ale wpadl, zeby powiedziec, ze zaczyna sie nasz ulubiony program... wiec przerwalam sesjeto co?? nie moze wiedziec, ze robisz zdjecie wloskow, bo chemy zobaczyc??
moze.. chociaz na codzien nie jest zleyyyyy?? dziwne... moze potrzebna Mu byla jakas zmiana w Tobie... nie wiem...
acha, rozumiem...moze moze.. i wiedzial, ale wpadl, zeby powiedziec, ze zaczyna sie nasz ulubiony program... wiec przerwalam sesje
ja nie uwazam, zeby na codzien bylo zle, wrecz przeciwnie...moze.. chociaz na codzien nie jest zle
no ja tez tak uwazam, ale Ty napisalas to w taki dziwny podejrzliwy sposob... to mnie zmylilo...od czasu do czasu potrzeba nam swiezego powietrza i jakiejs malej zmiany... ja nie odebralam tego negatywnie... raczej zabawne mi sie to wydalo.
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość