teraz sobie drzemie, ja byłam w sklepie po świeży chlebek, mąż na rybach, na razie u nas chłodno i ponuro
[ Dodano: 2009-04-05, 09:28 ]
a ile Ci wypija ?????bede musiala chyba wprowadzic kaszke kukurydziana bo mala ma taki apetyt
a ile Ci wypija ?????bede musiala chyba wprowadzic kaszke kukurydziana bo mala ma taki apetyt
wypija mi 150 - 160 i ciezko jej wytrzymac 3 h....a ile Ci wypija ?????
ja od 1 w nocy biore ja do łozka i rowniez sie kreci i wyjmuje smoka i ciezko jej usnac dziwne tosynuś się kręcił ok 4, wzięłam go a ona osiusiany , strasznie się kręci w tym łóżeczku, aż mu pielucha zjeżdża, ciągle te nóżki unosi do góry, przebrałam go dałam mleko i spał od po 6 i o 7 wstaliśmy, chyba lepiej jednak jak sobie spi do 6, no ale musiałam go przebrać i zaraz chciał mleko
to dużo Ci wypija, ładnie mój tak pije, po nocce, i np. po spacerze, potrafi tyle wypić, ale jak tyle wypije, to starcza mu to na 3,5 lub 4hwypija mi 150 - 160 i ciezko jej wytrzymac 3 h....
to ona śpi w nocy ze smokiem??? mój nie śpi ze smokiem, rzed snem ciągnie tak do 30min, a potem wypluwa i śpi bezrowniez sie kreci i wyjmuje smoka to
ja mam dokładnie tak amo, może nie wirujecie mocno? bo ja tak wirowanie włączam że prawie suche są i już wygniecione...Cytat:
jak to robic??? pare razy próbowałam i wygniecione sa....
ja je dokladnie strzepuje i wieszam rowniutko i takze nie musze prasowacc
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość