no i zazyczyl sobie sniadanie do lozka i herbate... ehh...

ja mojego nie bede budzic, nie sobie spi... nawet nie wiem, do ktorej wczoraj siedzial przy komputerze... ja padlam przed 23.. no i sie wyspalam, bo maly dopiero o 7 sie obudzilno moj Pan jest znowu po pracy, wiec pewnie tez troche pospi, chociaz kazal sie dzisiaj budzic wczesniej, zeby Mu caly dzien nie minal... sprobuje ok. 12:00...
hehe, a TY juz jestes po sniadaniu, wiec chyba razem sniadania w lozku nie zjecie..no i zazyczyl sobie sniadanie do lozka i herbate... ehh...
no, chyba, ze takja bym Pana tez nie musiala budzic, przeciez moglabym sama wyjsc na dwor... no, ale On tez chce skorzystac ze slonecznej niedzieli isc z nami na dworek, wiec prosil, zeby go obudzic...
ja wlasnie postanowilam skorzystac z "wolnego", ktore dal mi syn i lece pod prysznicłooojjejjjj, a moja Su jeczy w tym kojcu znowu... przymierza sie chyba do drzemki... no moglaby zasnac, to polecialabym sie wykapac...
a jak Ty je z tylu podcinasz? i po bokach? sama sie tego nauczylas, czy bylas na jakims kursie fryzjerskim??moze jak bede miala chwile pod wieczor, to podetne sobie te moje wlochy...
tak, wiedza, ze pale.. oni nie pala, nigdy nie palili.. moj brat tez nie paliSHOO - czy twoi rodzice wiedza, ze palisz?? Czy Oni pala??
ja wlasnie pije goraca... ale mrozonej tez bym sie napilammm, zrobilam sobie kawke mrozona, pyyychhaa.... :)
przeciez Ty szczupla jesteskurcze, musze sie wziac na powaznie za to odchudzanie,
noo, mnie sie podoba, tylko wez pod uwage to, ze jak ona dorosnie do tego aparatu, to juz bedzie 1000 nowych i lepszych modeli... i ten, ktory teraz kupisz bedzie jak "skladak", jezeli by to porownac do rowerowpomyslalam, ze kupie tej malej aparat cyfrowy na komunie, myslicie, ze to dobry pomysl??
Ona nie ma dorastac do aparatu, tylko ma sie cieszyc z Niego teraz... przeciez teraz sprzet RTV tak sie unowoczesnia, ze co m-c wszystko jest juz przestarzale... No, na kompa mnie dla Niej nie stac, a nie wiem co jeszcze moglabym kupic...tylko wez pod uwage to, ze jak ona dorosnie do tego aparatu, to juz bedzie 1000 nowych i lepszych modeli... i ten, ktory teraz kupisz bedzie jak "skladak", jezeli by to porownac do rowerow
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość