macie w ogole jakies plany na wakacje???? Moze to troszke glupie pytanie ale osobiscie chcialabym wyjechac z rodzinka tak sobie myslalam zeby we wrzesniu jechac do Chorwacji jestem uzalezniona od tamtego klimatu ludzi przyrody... tylko nie wiem czy sie odwaze bo to jest w naszym przypadku 12 godzin jazdy autkiem poltora tysiaca kilometrow w jedna strone
ale jak nie tam to w sierpniu nad polskie morze jakby byla pogoda na kilka dni chyba mozna wyskoczyc
Avanti za okienko a to oznacza tylko jedno,że za tydzien przeskoczy mi . A ja dla odminy czuje się fatalnie jakby mnie walec przejechał.boli mnie podbrzusze, jest mi niedobrze i jeszcze niżej mam brzuszek. Ale do świąt nie mam zamiaru rodzić. Mąż ma nadzieję, że mu zrobię prezent imieninowy ale to za 5 dni więc nie mam mowy. Chodzę do 22 kwietnia bo tak się z maluszkiem na rodzenie umówiłam .Tylko nie wiem co one na to jakieś niemrawe jest dzisiaj.
fortunata_fofa, mnie tez boli podbrzusze w ogole cala miednica w nocy boli tak ze zmiana pozycji snu to jakis koszmar ale brzuszek jest tak samo jak byl
ciezko sie wieze
dlatego ja nie rozwiazuje adidasow i zakladam je uzywajac dlugiej lyzki do butow
ok lece laski na dworek, sadzic kwiatki, ja avanti chyba nigdzie nie jade mam wesele siostry w warszawie w sierpniu i tez boje sie jechac, nie chce malucha meczyc