beata tychy super sie spisał twój mężuś juz widze przepełnione te pliki ze zdjęciami bobasa
isus 85 według wyliczeń forum wypada na dziewczynke i ja tez tak stawiam nie dlatego zeby mi chlopak wypadl

ale mam przeczucie i tyle
rybcia82 
za kolejny tydzien
megi5566 sierpniowka ciesze sie ze moglam jakos pomoc
olala dopisalabym do listy jeszcze
-stanik do karmienia
-lapki niedrapki
-termometr do wody i dla dziecka
-kocyk
-posciel do wozka
-aspirator do noska
[ Dodano: 2009-04-07, 12:54 ]
wróciłam niedawno od lekarza ale zaczne od wczoraj
niestety znowu zaczełam

nie umiałam zasnąć żle sie czułam rano na szczęście było troche lepiej no ale juz u gina przestraszyłam się strasznie
chciał mi zbadać bicie serduszka dziecka szuka szuka i nic kazał sie obrócić w jedną stronę potem drugą kazał poskakać troche i nic po raz pierwszy widziałam go tak poważnego kazał się ubrać i iść z nim na góre podłączył mnie do jakiejś aparatury badał i badał mi ciśnienie skoczyło z nerwów on tez był poddenerwowany az w końcu znalazł dzidzi serduszko biło -ja o razu sie

nigdy wcześniej nie byłam tak przerażona lekarz zalecił mi usg powiedziałam mu że robie w pt te 4d to odetchną i kazał od razu zadzwonić co i jak
od razu cale zycie stanelo mi przed oczami niestety pomyslalam o najgorszym nie wiem jakbym sobie poradzila bez mojego aniolka jest czescia mnie czuje jakby juz byl z nami -bez niego wszystko straciloby sens
nie docieralo do mnie nic wracalam od niego jak zahipnotyzowana na szczescie juz sie uspokoilam poczulam ruchy dzieciatka mojego najdrozszego i od razu mi ulzylo
ide teraz zrobic sobie sniadanko